Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Po meni su iskreno mnogo bolje Oriflame četke za šminkanje, iako radim sa Avonom već četiri godine.

- - - - - - - - - -

A za tu Very me četkicu za rumenilo sam od drugarice čula da se razočarala kada ju je videla uživo, valjda je bila znanto manja nego što je ona očekivala.

Oriflame very me cetka za rumenilo kakva je?Neka slika da nije iz kataloga neko? ;) p.s.Neka preporuka za cetku za rumenilo Avon ili Oriflame,sve moze osim "kosih" njih ne praktikujem hvala unapred.

Katastrofalna. Ja prodajem njihovu kozmetiku i ne bi preporucila nikome tu cetku.
Ali Oriflame ima i dobre, kao Giordani Gold cetka za puder i rumenilo i klasicna cetka (ne Very Me) za rumenilo

Stigli su mi testeri Avon BB kreme :D
Jedva cekam da probam! Nisam bila sigurna koja nijansa bi mi odgovarala,i da li se brzo presijava krema... tako da mi je drugarica donela 2 testera nijanse natural beige i nude :cool:

Poslednja izmena:
Verovatno se mnoge devojke pitaju kako postati avon dama i da li se placa uclanjenje. Ja sam se dosta dugo pitala dok nisam dobila potrebne informacije. Molim sve upucene clanice da se ukljuce i olaksaju novim avon damama, a sve zainteresovane devojke neka slobodno postave pitanje :D

Imaju obe cetkice GG i klasicnu i novu. Klasicna je 619 a nova (pakovanje pastelno roze) je 629 din.
Sad mi je bas narucila drugarica klasicnu, prethodnu je izgubila.
Ne znam kako moze neko da gubi cetkice - ja ih pazim i mazim i izlozene su lepo stavila sam ih u prelepu kutiju :D Sad kad bolje razmislim mozda sam malo preterala :lol:

Narucicu opet ovaj korektor za podrucje ispod ociju posto sam prezadovoljna:

OBStuArti.jpg

Korektor traje dugo dugo pakovanje sadzi 10 ml. Ponekad kad stvarno lose spavam ili sam bolesna onda stavljam Lorealov True Match korektorprvo jer taj bolje prekriva ali cak i onda na kraju stavim i ovaj od Oriflejma jer jednostavno otvori pogled taj svetlucav Illumina Flair kompleks sta god da je. Vidi se razlika. A cena je stvarno ok od 230 do 450 din, zavisi od snizenja.

Poslednja izmena:
Pohvale za Oriflejm! Lepo, kvalitetno, a za svačiji džep!

Oriflame-Lipgloss-set.jpg

- - - - - - - - - -

22800399-982800624-orechy.jpg

- - - - - - - - - -

Ne pišem napamet, dobila sam na poklon ove proizvode, isprobala ih već nekoliko puta i zadovoljna sam o-ho-ho! ;)

Imaju obe cetkice GG i klasicnu i novu. Klasicna je 619 a nova (pakovanje pastelno roze) je 629 din.
Sad mi je bas narucila drugarica klasicnu, prethodnu je izgubila.
Ne znam kako moze neko da gubi cetkice - ja ih pazim i mazim i izlozene su lepo stavila sam ih u prelepu kutiju :D Sad kad bolje razmislim mozda sam malo preterala :lol:

Narucicu opet ovaj korektor za podrucje ispod ociju posto sam prezadovoljna:

OBStuArti.jpg

Korektor traje dugo dugo pakovanje sadzi 10 ml. Ponekad kad stvarno lose spavam ili sam bolesna onda stavljam Lorealov True Match korektorprvo jer taj bolje prekriva ali cak i onda na kraju stavim i ovaj od Oriflejma jer jednostavno otvori pogled taj svetlucav Illumina Flair kompleks sta god da je. Vidi se razlika. A cena je stvarno ok od 230 do 450 din, zavisi od snizenja.

Javi kakav je za suvu kozu ako znas.

Javi kakav je za suvu kozu ako znas.

Moja koza je mesovita, to sto mogu da kazem je da ne isusuje kozu, dok recimo True Match tecni korektor meni malo isusuje. I ne skuplja se u boricama. Ovaj korektor bi preporucila samo za koriscenje ispod ociju inace.

....

Ja danas poludela, imam ogromnu Oriflame narudzbu i fali sve i svasta - nemaju na stanju. Ne znam sta se desava, vec mesecima odkad je magacin u Budimpesti nismo imali ovaj problem, a sada: katastrofa! :histericna:

Sto se tice Avon BB kreme (dobila sam testere) nijansa Nude mi je previse svetla a Nat Beige tamna. :think: Nat. beige bi mogla da korsitim preko leta.
Lepo hidrira i koza bude blistava izgleda zdravo. Ali u roku 2-3h se taj sjaj na mojoj kozi pretvori u drugaciji "sjaj" pa mi lice deluje jednostavno masno. Taj problem naravno mogu smanjiti puderom u prahu. Ali mislim da ovaj proizvod ipak necu naruciti, vise je za suvu i normalnu kozu, a ne za kombinovanu ili masnu.

http://4.***************/-3yE1CrfY3HU/USEZ9QkYuTI/AAAAAAAADZE/HUzTUDUu6fM/s1600/avonbbcream02.jpg

Pomesala sam te 2 nijanse i stavila na lice i bila stvarno zadovoljna sa rezultatom tako. Ali ne vredi mi bas da kupim 2 pudera pa da ih mesam stalno. I tu je drugi problem da se presijava, ne jako brzo ali... ja ne volim bas da popravljam sminku kamenim puderom 4x na dan. Steta, jer mi se inace bas dopada ova kremica, cena je ok, sastojci su ok i lepo izgleda, te sitne sljokice mi ne smetaju uopste, daju bas lep izgled kozi u pocetku. Samo meni licno ne odgovara, ali sigurno bi preporucila nekome ko ima suvlju kozu.

Da, meni je koža suva i osetljiva, pa mi je okej.
Uh, razumem te potpuno, ja od šminke ne popravljam ništa osim sjaja na usnama u toku dana.
To mi je opterećujuće.
Ma, sada imaš HM i uživaj. :)

I ponovo narucujem i ovaj proizvod losion sa susamovim uljem jer sam bila jako zadovoljna. Ne deluje kratko kao obicno losioni za telo, ne trebam da mazem celo telo nedeljno 3x, nego je dosta samo 1x a koza ce da bude meka i da izgleda zdravo. Zbog toga dosta dugo traje, pa i ako kosta 400-500 din (400ml), isplati se.

23730_2.png

Naručila sam za sebe iz Avona tamno braon olovku za definisanje kontura obrva, tečni korektor u četkici, svetlucavi puder u prahu, dvostranu četku za šminkanje, jedna strana je obična, druga sečena koso...

Coco, i meni se dopada ovo Oriflame tečno rumenilo. :)

Moja rodjaka prodaje i jednu i drugu kozmetiku.Avonom nisam zadovoljna,sta god sam uzela razocarala sam se.Oriflame ima jako kvalitetne proizvode za negu noktiju i gel protiv celulita im je odlican,sa algama cini mi se.Ne znam da li ga jos imaju.Generalno,dajem prednost Oriflame-u.

Narucila sam i ovo penusavo sredstvo za ciscenje (Avon), citala sam po netu da ne isusuje i da odlicno cisti, cena je sasvim prihvatljiva. Imam vec Eucerin kod kuce, ali treba mi nesto i za NS... i ne mogu sebi da priustim 2 kom Eucerina.

1083051.jpg

I htela sam sad da narucim Peach nijansu Oriflame Beauty Perfect rumenila, jer sam prezadovoljna sa nijansom Classic Rose, ali sam odustala... sacekacu da stigne ovo kremasto rumenilo Studio Artist, pa cu radije to da uzmem :D

26533_2.png

Back