Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
NIkada nisam probala onu skin soft kolekciju. Losion za telo me zanima.
Sada videh rozu varijantu pakovanja.
Ne znam kakva je, drugarica mi jeste hvalila neku krem varijantu.

I, da li je nko koristio one dečije gelove za tuširanje?
Deluju mi mljac?
I zainteresovana sam možda za Vrckastu jagodicu.

I čemu služi dvofazno ulje za glatku kožu tela?

Šta preporučujete za negu stopala?
Koristila sam Foot works sa ši puterom, ali bih nešto lepšeg mirisa, a da mackam lepo. .)

Pitah sve i svašta.
:)

Među mojim mušterijama malo ko naručuje Skin So Soft liniju, jedino dvofazna ulja sa svetlucavim česticama, koja se koriste tako što se bočica promućka, ulje naprska po telu, razmaže i sačeka se sa sušenjem pre oblačenja, jer u protivnom može da ostavi fleke na odeći.

Takođe ni od kolekcije za decu mi niko ništa ne naručuje, ne mogu da ti pomognem tu.

Za stopala preporučujem ono čega sada nema, a to su višnja, pomorandža i čokolada, čokolada i nar...

I stigao je deda mraz :zskace:

Na kraju sam se odlucila za Milk&Honey Gold kremu za telo - jer je bila na vikend snizenju i naravno odmah sam isprobala. Lepo hidrira, mirise fino.

498.png

Terracotta puder je bas to sto sam ocekivala, vredi pare....:)

I na nagradnoj igri sam ogrebala make up set, kao i jos jedna zena koja je kupovala od mene. Ostale su dobile kreme za ruke. Nisam se bas drzala toga da moraju naruciti za 1000 din da bi dobile greb karticu, ali to necemo nikome reci :D Nisu se bunile musterije.

Pricala sam sa jednom Avon damom koja je bas imala na sebi Super Extend Extreme maskaru i moram da kazem da su joj trepavice izgledale odlicno. Sad ne znam kakve su joj prirodno- sto se tice duzine, ali definitivno su bile duge, lepo definisane, nisu bile slepljene i crne-crne. Ona prirodno ima jako svetle trepavice, prava plavusa. Sad ne znam da li je postojana maskara, da li se razmazuje .. nisam pitala, ne znam da li bi rekla istinu.

Poslednja izmena:
Jaoj, mirišem kao Avon dama.
Na kosi serum. Onaj avonski, najdivniji.
Na telu onaj gel najpre sa mirisom ušećerene jabuka, ona praznična lepota, a potom i sprej za telo istog mirisa.
Mnogo lep miris.
Žalim što ga nema više. :/

Ma imala sam negde svoje slike, ali ne mogu da nadjem. Stvarno je super,materijal je extra. Imam i onu za leto sto zadrzava hladnocu, kupila sam je prvi put, bila je nesto oko 700 dinara, takodje veoma dobro utrosene pare, prezadovoljna sam. Ali ovako neke torbe mislim da nisam narucivala.

da pohvalim ovu kremicu....platila sam je oko 360 din i vredi taj novac definitivno....nije masna, brzo se upija a nega je fantasticna....preporucujem zenama koje imaju pomalo suvu kozu a ne vole masne kreme za telo....nema jak miris, lako se razmazuje a pomalo i hladi jer ima mentola u sebi.....sa zadovoljstvom cu je koristiti i na leto :)

Spa_Hydrating_Body_Souffle_Cream_Oriflame_Swedish.png

Iz Oriflame kataloga ubedljivo najviše volim, trošim i naručujem univerzalne balzame iz linije Tender care.

Juče mi je stigao novi, iz limitirane edicije povodm njihovog rođendana, sa aromom višnje.

Povremeno otvorim kutijicu samo da uživam u prelepom mirisu. :)

22879_S.jpg

Ja imam od vanile i cokolade, ali vanila mi se vise svidja. Malo me nervira sto mora da se maze prstima, ali neka, neobicno je. :)

E da to i mene nervira malo kad mazem na usne.. ali posto sam u poslednje vreme pocela da mazem i zanoktice i odredjeni deo stopala, vise mi ne smeta.. ipak je to pakovanje jedino resenje za univerzalni balzam...:confused:
Za sada imam samo cokoladni, ali narucicu jos i sa aromom visnje. :heart:

Back