гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Од чега мислиш да си настао? Од вилинског звезданог праха?
ja sam nastao iz okeana svijesti koji se nalazi na kraju galaksije
)))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Од чега мислиш да си настао? Од вилинског звезданог праха?
)))))ja sam nastao iz okeana svijesti koji se nalazi na kraju galaksije)))))
Волите да будете битнији него што је то нормално. Онолика васиона а Муња мисли да је баш он неко велико мудо.
Kad neko misli da je Teorija evolucije i prirodne selekcije nešto u šta mož' da veruješ, mož' da ne, kako ti se već dopada... Pa sad probaj sa takvima da razmenjuješ misli o manje egzaktnim pitanjima.
Ova tema je postala kancerogena.
Over'n'out.
A ti si kao pametan, u pm.Čak ni nauka nije na str. onih koji tvrde da su nastali od majmuna...ali, i sama teoroija evolucije poznaje niže i više stepene evolucije.
Nije definitivno za Krstine Žene tema o tome...
Ovde se mlati o rodnoj ravnopravnosti.... kao što bi se mlatilo i na temi o udaji, preljubi, bilo čemu.. mlatjenje...
A ti si kao pametan, u pm.

Па добро Емоцијо, ако ти је тако лакше онда схвати тај пропис као покушај монаха да тебе сачувају од себе.
Неће те тамо да те не би тукли. Јел сад боље?
Crkva, kao i svaka druga organizacija ima svoja pravila.
Mogu da nam se dopadaju ili da nam se ne dopadaju.
Ako nam se ne dopadaju, niko nas ne tera da budemo clanovi te organizacije.
Cemu ovoliki cirkus?
Vredjanje pripadnika neke organizacije, u ovom slucaju SPC, zato sto veruju u ono u sta veruju i postuju ono sto postuju, pokazatelj je primitivizma, a ne samosvesti.
I am i pm sam pametan....narafski....
I da, bio sam na Sv. Gori...a ti netješ nikad...![]()
Čak ni nauka nije na str. onih koji tvrde da su nastali od majmuna...ali, i sama teoroija evolucije poznaje niže i više stepene evolucije.
Nije definitivno za Krstine Žene tema o tome...
Ovde se mlati o rodnoj ravnopravnosti.... kao što bi se mlatilo i na temi o udaji, preljubi, bilo čemu.. mlatjenje...
Kad neko misli da je Teorija evolucije i prirodne selekcije nešto u šta mož' da veruješ, mož' da ne, kako ti se već dopada... Pa sad probaj sa takvima da razmenjuješ misli o manje egzaktnim pitanjima.
Ova tema je postala kancerogena.
Over'n'out.
zasto uzas?Кад рече Папа, присетих се тумарања кроз куполу базилике Св. Петра. Дакле ужас.
a ja mislila nesto u vezi sa temomЗа клаустрофобичаре ужас, а ја сам помало то.
![]()
Teorija evolucije ne kaze da je covek nastao od majmuna, vec da ljudi i majmuni imaju iste pretke.
Da damo onda jedan primer (najbliži, a ima ih još puno) sa teme i za samosvest:
Ja mislim da je Zemlja zapravo veeeliki "Veliki brat". I da se neko silno zabavlja posmatrajuci nas.

Mislite da ovo postoji na ženskom forumu kao tema u Grčkoj, Rusiji, Bugarskoj, Rumuniji?
Grčku neću da pominjem....

Šta ima da mislimo i da se zamaramo, sve ćeš nam lepo ti objasniti...![]()