• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa u ovom slučaju ne verujem da je kontra, već mi iz svog pisanja deluješ kao osoba kojoj bi ti prijalo. Ne mislim ni da su takvi utisci trajna stvar, zavisi od perioda života i šta nam je potrebno tj čemu težimo
Ja ti volim empaticne ljude.

Mada pretpostavljam da neki ljudi, bar kad se radi o sajtu za upoznavanje, to stavljaju cisto da druga strana zna.
Neki ljudi ne zele da ulaze u odnose ako druga strana ima decu.

Mozda su iskusili da neko izgubi interesovanje kad spomenu decu pa nece da gube vreme.

Ja ti volim empaticne ljude.

Mada pretpostavljam da neki ljudi, bar kad se radi o sajtu za upoznavanje, to stavljaju cisto da druga strana zna.
Neki ljudi ne zele da ulaze u odnose ako druga strana ima decu.

Mozda su iskusili da neko izgubi interesovanje kad spomenu decu pa nece da gube vreme.
Ne ne, vidi se na temi i ko ne ide na sajtove za upoznavanje 😁. Nema toga tamo, niko nije lud da kači decu. Mnogi neće da stavljaju ni na društvene mreže.

Što se dece tiče, u ovom periodu života su mi važne osobe koje ih imaju. Ne neko ko ih nema ili se traži na tom polju. Ono što jeste interesantno pitanje jeste da li nam je energija, nama koji ih imamo, nekako tu privezana ili nije.

A to što pišeš o slici žene itd... Nemam isti osećaj.. To rade političari npr, udaraju u emocije, tipa vidi ga porodičan čovek.. To je kod nas prvi uradio đinđić u onoj kampanji 93. To ostavlja utisak na većinu. Dakle. Verujem da ima puno žena kojima je to baš drago i privlačno.

Ne ne, vidi se na temi i ko ne ide na sajtove za upoznavanje 😁. Nema toga tamo, niko nije lud da kači decu. Mnogi neće da stavljaju ni na društvene mreže.

Što se dece tiče, u ovom periodu života su mi važne osobe koje ih imaju. Ne neko ko ih nema ili se traži na tom polju. Ono što jeste interesantno pitanje jeste da li nam je energija, nama koji ih imamo, nekako tu privezana ili nije.

A to što pišeš o slici žene itd... Nemam isti osećaj.. To rade političari npr, udaraju u emocije, tipa vidi ga porodičan čovek.. To je kod nas prvi uradio đinđić u onoj kampanji 93. To ostavlja utisak na većinu. Dakle. Verujem da ima puno žena kojima je to baš drago i privlačno.
Ja sam videla bas dosta dece na tim sajtovima :zstidljivko: ali ne u Srbiji.

A sto se tice zajednickih fotki. Kakva je to ljubav ako nemas sliku sa partnerom na mrezi na kojoj sve delis??

Verujem i znam da tu ima mnogo parova koji statiraju u svojim zivotima, medjusobno se varaju i to je nesto drugo.

Meni je gotovo tuzna slika gde zena moli/tera muza da okace zajednicku fotku.
Ili da promeni status u ozenjen/etc.
Ima li dublje rupe u ponizavanju partnera?

To su bas veliki red flegovi.

Jeste. Tu se ne razlikujemo
Pa ok, stoji da zenama komolimenti na fiz izgled znace vise. Tako je priroda namestila. Ali to ne znaci da je iskljucivo. Radi se tu i o tome da kazes i potvrdis da ti se neko dopada. Ljudi ne citaju misli, pa je to dobro. Medjutim, bez veze je i samo ako je jednostrano. Onda ova druga strana se oseti kao neki chrli chaplin s buketom cveca u ruci.

A na temu, pa ne, ne smeta mi
Vise me zanima kakav mu je odnos prema meni nego da li je sam na fotki, s detetom ili nesto trece.
Ja volim da posmatram ponasanja. Pa tako primetim svasta iz nekih postupaka 🙂
I mislim da uspesni muskarci i oni koji su zadovoljni jako malo vremena inace pridaju mrezama i svojoj prezentaciji na istim, verovatno je okacio tu fotku j zaboravio i sta ima na profilnoj…. To je za vecinu sporedna stvar… kazem, tuzniji su mi slucajevi koji zive na netu

Ja sam videla bas dosta dece na tim sajtovima :zstidljivko: ali ne u Srbiji.
E, ok, mnogi uopšte ne žele da se vide maloletna deca na netu
A sto se tice zajednickih fotki. Kakva je to ljubav ako nemas sliku sa partnerom na mrezi na kojoj sve delis??
Pa ako već sve deliš jeste čudno
Verujem i znam da tu ima mnogo parova koji statiraju u svojim zivotima, medjusobno se varaju i to je nesto drugo.

Meni je gotovo tuzna slika gde zena moli/tera muza da okace zajednicku fotku.
To je tek... Znači njoj je važno, a njega zabole. Ali tema je avatar. Misliš želi da mu bude na avataru?
Ili da promeni status u ozenjen/etc.
Ima li dublje rupe u ponizavanju partnera?

To su bas veliki red flegovi.

Misliš želi da mu bude na avataru?
Ne mislim na avatar. :lol:
A dobro to je druga krajnost kad ponistis sebe i postanes Mica i Pera.
To mi je bas smehotresno. Ni to nije normalno.

Evo recimo primer jednog mog prijatelja ne fejsu. Zena ga stalno oznacava, pise srceparajuce postove.
On, s druge strane, ima veoma aktivan profil, stalno kaci selfije ali nikada nju ili decu.
Da je ne znas mislio bi momak.
I tu mi je nesto of. Nesto mi je tu gadno.

Mi mislimo da nešto nije važno, a sve je važno, sve ostavlja utisak
To znaju ovi koji prave reklame

Jednom sam išla sa drugom koji je grafički dizajner ulicom se šetali, davno beše, i vidim neku reklamu na bilbordu sa najkama, ali meni baš odbojnu. Kažem mu ja ko napravi ovako ružnu reklamu. On reče ti ne nosiš te patike, tebi ta reklama i nije namenjena

Све зависи од формата комуникације и шта се жели исказати и рећи профилном сликом или аватаром. На портфолију сигурно се неће наћи слика са децом. А код друштевених мрежа или апликација за комуникацију можеш да ставиш шта год хоћеш. Дословно.

Како ће неко доживети све то... Па то више личи на причу Свету се не може угодити.

I sad razmeniš broj sa frajerom, ok znaš da ima decu. Međutim, njegov avatar na vajberu slika sa detetom. Kako biste reagovali na to? Dopisujete se, muvate, ali stalno gledate kako se grli sa svojim detetom.
Ili obrnuto, upoznate ženu koja ok ima dete, ali avatar ona ljubi dete.
Meni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna? 😂😂😁
Kako to vama deluje? Jel OK?
Ne, nije oženjen ili udata.
Kakva poruka se time šalje i da li bi vas to oladilo?
Muškarci stavljaju takve slike da bi sebe predstavili kao osećajne, nežne i ženama poželjne. :D Kod nekih to upali, a kod nekih ne... Ni kod mene to ne pali. :lol:

Muškarci stavljaju takve slike da bi sebe predstavili kao osećajne, nežne i ženama poželjne. :D Kod nekih to upali, a kod nekih ne... Ni kod mene to ne pali. :lol:
Pa ja ne verujem u to uopste.
Pre ce biti da je covek stavio fotku na viber s detetom, jer pod jedan, moguce da ima ukulni tri fotke u telefonu i prosto je stavio fotku koja mu se dopada. I verivatno i ne obraca paznju na to sta je stavio 😂

Back