- Poruka
- 7.006
Ajde ne, nađi sebi, ja nemam višak, sve mi treba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ne, nađi sebi, ja nemam višak, sve mi treba.
Mislim da sam neodlučan. A možda i nisam.mrzim te, a i volim u isto vreme
mene nikad, al neke je bas, kad sam jednom stavio neku ebozovnu ruskinju u avatarka da su mi oma posle 3 posta zakazivali dejt i satro se interesovali sta studiram a da mi nisu ni vidli profil koja konjina je u njemuda li avatari forumašica i forumaša mogu da budu napaljivi?
kako posmatrate i zamišljate nekoga koga ne poznajete uživo i niste nikada videli sliku?
i jel su oni bez avatara automatski manje jebozovni? ili su naprotiv baš zbog te misterioznosti više seksi?
i da li je bilo situacija da vas avatar prevari? kao kretenski avatar, a ono osoba top.. ili kao avatar top, a osoba onako, ništa specijalno
Zato si sada bezbedan, sta te briga.mene nikad, al neke je bas, kad sam jednom stavio neku ebozovnu ruskinju u avatarka da su mi oma posle 3 posta zakazivali dejt i satro se interesovali sta studiram a da mi nisu ni vidli profil koja konjina je u njemu![]()
nikad ne znam kad ce i da li ce me uhvatiti slican vrbopucZato si sada bezbedan, sta te briga.
Pretpostavljam jer su rečenice po svome sastavu uvek proste:pa ti nemaš pojma koliko to može da bude napaljivo
e pa sad, zavisi koliko je prosto i ko je autorPretpostavljam jer su rečenice po svome sastavu uvek proste:
Proste, prosze neprošireme i proste proširene?![]()
Jeste! Izvadi dva lista iz sredine i uzmi olovku, imamo nenajavljen test.Ово нека граматика??
А јел може усмено??Jeste! Izvadi dva lista iz sredine i uzmi olovku, imamo nenajavljen test.![]()
Čuo sam za to, ali sam mislio da je samo urbani mit.e pa sad, zavisi koliko je prosto i ko je autor
Ne može. Pismeno je pismeno.А јел може усмено??
Neki koriste svoje slike za avatar
Ne veruj im ništa, hoće da te oteraju da za njih ostane više![]()
a dupe,dupe je bitnoJesam ruzna.
Ne vjerujemIzgledam kao ona brkata zena sa slike.
Птичице!!!Ta zena je prelepa.
Hvala.
Nisam ni nalik njoj.
Ajde na kviz! Dosadno je.Птичице!!!
Неће Џуди да олакша.Ajde na kviz! Dosadno je.
Nista onda.Неће Џуди да олакша.
Коју поруку има овај твој аватар??Nista onda.