Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Snejks,tebi fali osnovna kultura,prvo malo to izuči,pa kreni da komuniciraš sa ljudima......očigledno je da imaš problem kada je u pitanju poštovanje tuđeg mišljenja,ma kakvo ono bilo.
Naravno da je krenula u neželjenom pravcu kada se čovek nalupetao umesto da da konkretan predlog za rešavanje problema , već u prvoj rečenici koju je napisao pokazao je svoje neznanje materije a zatim nastavio da provocira po temi jer za drugo i nije sposoban.
PS: aj ćao kada se javi postavljač teme možda nastavimo neku normalnu diskusiju dotle ...
Snejks,tebi fali osnovna kultura,prvo malo to izuči,pa kreni da komuniciraš sa ljudima......očigledno je da imaš problem kada je u pitanju poštovanje tuđeg mišljenja,ma kakvo ono bilo.
Ja sam taj meni je juce prilepio epitet nije Snejks (diticni je prepametan), neko mu stao na zulj njegov problem.
Elem uradi kako ti je predlozeno cim stavis "novu" verziju pitace te da li da skine predhodnu ti potvrdi i samo Next, registry ces malo sutra ocistiti "peske"