avast 5 !!! :(

Djox010

Zainteresovan član
Poruka
277
e ovako instalirao sam avast 5 pre nekoliko meseci....i sad zelim da ga obrisem jer nisam zadovoljan njime,ali kad otvorim control panel->add remove programs njega nema.otvorim your uninstaler ni tamo ga nema.kako da ga onda obrisem :dontunderstand::dontunderstand: :eek: :think:

e ovako instalirao sam avast 5 pre nekoliko meseci....i sad zelim da ga obrisem jer nisam zadovoljan njime,ali kad otvorim control panel->add remove programs njega nema.otvorim your uninstaler ni tamo ga nema.kako da ga onda obrisem :dontunderstand::dontunderstand: :eek: :think:

znači da ga nemaš tj nisi ga instalirao , ili si ga instalirao pa si ga nekad negde obrisao

pokusao sam i to,ali ima neki problem i nece da se pokrene...ako ga nisam instalirao zasto onda ima folder,a kada njega hocu da obrisem kaze da je program u upotrebi.ja iskljucim avast i opet pise da je u upotrebi

pokusao sam i to,ali ima neki problem i nece da se pokrene...ako ga nisam instalirao zasto onda ima folder,a kada njega hocu da obrisem kaze da je program u upotrebi.ja iskljucim avast i opet pise da je u upotrebi

Je li tebi radi Avast. Ako radi pokreni ponovo instalaciju tog Avasta i onda će te pitati hoćeš li deinstalaciju ili repair.Uzmi repair i poslije toga ako već hoćeš da ukineš Avast onda ga deinstaliraj iz Safe Mode

start-run -msconfig
Pogledajte prilog 163410
odčekiraš avast sve potvrdiš i restartuješ komp
zatim lepo odeš i obrišeš ceo ALVIL folder u program files-u
ako već nemaš nigde uninstaler.
Кад би се сви инсталациони фајлови налази само у program filesu било би лако.
Мислим да је најбоље урадити ово што је @ hardal предложио > http://forum.krstarica.com/showthread.php/429683-avast-5-!!!-(?p=16208717&viewfull=1#post16208717

A šta ćemo sa registry.....treba ručno da tražimo ključeve u registry bazi...
Može , ali ne mora , avast nije bršljan , ili neka infekcija , ovde je najverovatnije reč o instalaciji Avasta koja nije registrovana pa posle mesec dana se deaktiviralo dopunjavanje i on je ostao bez aktivnih šildova , koju je on jednostavno mislio da obriše iz program filesa umesto deinstalacije , najverovatnije je deletirao folder od avasta i komp je krenuo brisanje fajlova unutar po folderu , i kada je naleteo na zaštićeni fajl on je stao i odbio da obriše ostatak. Zatim je on najverovatnije otišao na add-remove program i probao da deinstalira program koji je najverovatnije prijavio grešku u instalaciji i uklonio ikonicu iz add-remove programsa. Najverovatnije je samo ova stavka u startup-u ostala aktivna jer su se servisi koje je imao poisključivali posle mesec dana , nije on ni prvi ni zadnji koji je tako prošao.
Naravno najbolje je runovati opet instalaciju avasta , pa je posle deinstalirati , ali može i ovako , prvi registri cleaner će počistiti zapise iz registry baze i to je to.

Znaci ti si za posmatranje pobratime. Ja razumem da se neko uplice jer zna nesto, ali kad se petlja u nesto a nema pojma i sto je jos gore ne zna da ne zna onda je to strasno.

Sta ti mozes da iskljucis kod bilo kog antivirusa, jel znas nesto o tome. Ako ne znas, kazi pa da ti se objasni, da ne lupetas po forumu ko Crni Andjelko.
Mozes da iskljucis samo Realtime zastitu i nista vise. Ako si to iskljucio, mislis da je antivirus neaktivan. E pa grdno si se zajebo. Ima gomilu drajvera koji su aktivni i koji nisu svesni tvog postojanja kao Usera, a nisi ni ti njih svestan.

Ja sam ti u prosloj temi napisao da uzmes Google u sake pa da citas i da naucis nesto, a ti nastavljas sa lupetanjma ko lud na brasno.

Znaci ti si za posmatranje pobratime. Ja razumem da se neko uplice jer zna nesto, ali kad se petlja u nesto a nema pojma i sto je jos gore ne zna da ne zna onda je to strasno.

Sta ti mozes da iskljucis kod bilo kog antivirusa, jel znas nesto o tome. Ako ne znas, kazi pa da ti se objasni, da ne lupetas po forumu ko Crni Andjelko.
Mozes da iskljucis samo Realtime zastitu i nista vise. Ako si to iskljucio, mislis da je antivirus neaktivan. E pa grdno si se zajebo. Ima gomilu drajvera koji su aktivni i koji nisu svesni tvog postojanja kao Usera, a nisi ni ti njih svestan.

Ja sam ti u prosloj temi napisao da uzmes Google u sake pa da citas i da naucis nesto, a ti nastavljas sa lupetanjma ko lud na brasno.
Lepo rekoh ja : BISER , a uz to nemaš pojma. :bye:

I jos ovo, moze da ga nema nigde, ni u startup-u, ni u program files, bukvalno nigde gde ti mozes da ga vidis, a da bude aktivan, Da znas nesto o ovoj materiji ti bi to znao, ali ocigledno je da ne znas.
Ako ne znas, bolje je da cutis ili da pitas, nego da se brukas.

I jos ovo, moze da ga nema nigde, ni u startup-u, ni u program files, bukvalno nigde gde ti mozes da ga vidis, a da bude aktivan, Da znas nesto o ovoj materiji ti bi to znao, ali ocigledno je da ne znas.
Ako ne znas, bolje je da cutis ili da pitas, nego da se brukas.
Drago dete , dok sam se ja bavio kompovima ti si najverovatnije piškio po pesku , tako da ...

Naravno da je krenula u neželjenom pravcu kada se čovek nalupetao umesto da da konkretan predlog za rešavanje problema , već u prvoj rečenici koju je napisao pokazao je svoje neznanje materije a zatim nastavio da provocira po temi jer za drugo i nije sposoban.

PS: aj ćao kada se javi postavljač teme možda nastavimo neku normalnu diskusiju dotle ...

Poslednja izmena:

Back