e ovako instalirao sam avast 5 pre nekoliko meseci....i sad zelim da ga obrisem jer nisam zadovoljan njime,ali kad otvorim control panel->add remove programs njega nema.otvorim your uninstaler ni tamo ga nema.kako da ga onda obrisem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovako instalirao sam avast 5 pre nekoliko meseci....i sad zelim da ga obrisem jer nisam zadovoljan njime,ali kad otvorim control panel->add remove programs njega nema.otvorim your uninstaler ni tamo ga nema.kako da ga onda obrisem![]()
![]()
![]()
pokusao sam i to,ali ima neki problem i nece da se pokrene...ako ga nisam instalirao zasto onda ima folder,a kada njega hocu da obrisem kaze da je program u upotrebi.ja iskljucim avast i opet pise da je u upotrebi
Ne mozes ti nikad da iskljucis antivirus, kakav problem ti javlja kad pokrenes uninstaller, uslikaj pa postavi sliku.
biserNe mozes ti nikad da iskljucis antivirus, kakav problem ti javlja kad pokrenes uninstaller, uslikaj pa postavi sliku.
pretpostavljam -desni taster - deleteOn je njega vjerovatno pokušao deinstalirati na neki način koji nije uspio i zato sada ima ovaj problem...
Кад би се сви инсталациони фајлови налази само у program filesu било би лако.start-run -msconfig
Pogledajte prilog 163410
odčekiraš avast sve potvrdiš i restartuješ komp
zatim lepo odeš i obrišeš ceo ALVIL folder u program files-u
ako već nemaš nigde uninstaler.
start-run -msconfig
Pogledajte prilog 163410
odčekiraš avast sve potvrdiš i restartuješ komp
zatim lepo odeš i obrišeš ceo ALVIL folder u program files-u
ako već nemaš nigde uninstaler.
Može , ali ne mora , avast nije bršljan , ili neka infekcija , ovde je najverovatnije reč o instalaciji Avasta koja nije registrovana pa posle mesec dana se deaktiviralo dopunjavanje i on je ostao bez aktivnih šildova , koju je on jednostavno mislio da obriše iz program filesa umesto deinstalacije , najverovatnije je deletirao folder od avasta i komp je krenuo brisanje fajlova unutar po folderu , i kada je naleteo na zaštićeni fajl on je stao i odbio da obriše ostatak. Zatim je on najverovatnije otišao na add-remove program i probao da deinstalira program koji je najverovatnije prijavio grešku u instalaciji i uklonio ikonicu iz add-remove programsa. Najverovatnije je samo ova stavka u startup-u ostala aktivna jer su se servisi koje je imao poisključivali posle mesec dana , nije on ni prvi ni zadnji koji je tako prošao.A šta ćemo sa registry.....treba ručno da tražimo ključeve u registry bazi...
Poštovanje prvo treba da se zasluži.Snejk,ne budi sarkastičan,poštuj druge.
Poštovanje prvo treba da se zasluži.
Lepo rekoh ja : BISER , a uz to nemaš pojma.Znaci ti si za posmatranje pobratime. Ja razumem da se neko uplice jer zna nesto, ali kad se petlja u nesto a nema pojma i sto je jos gore ne zna da ne zna onda je to strasno.
Sta ti mozes da iskljucis kod bilo kog antivirusa, jel znas nesto o tome. Ako ne znas, kazi pa da ti se objasni, da ne lupetas po forumu ko Crni Andjelko.
Mozes da iskljucis samo Realtime zastitu i nista vise. Ako si to iskljucio, mislis da je antivirus neaktivan. E pa grdno si se zajebo. Ima gomilu drajvera koji su aktivni i koji nisu svesni tvog postojanja kao Usera, a nisi ni ti njih svestan.
Ja sam ti u prosloj temi napisao da uzmes Google u sake pa da citas i da naucis nesto, a ti nastavljas sa lupetanjma ko lud na brasno.
Od koga ? od njega ? Fala bato , ali od njega ni ladne vode be bih uzo a neki savet za komp.Eh, drug moj, na ovakav način ga nećeš zaslužiti.....
Drago dete , dok sam se ja bavio kompovima ti si najverovatnije piškio po pesku , tako da ...I jos ovo, moze da ga nema nigde, ni u startup-u, ni u program files, bukvalno nigde gde ti mozes da ga vidis, a da bude aktivan, Da znas nesto o ovoj materiji ti bi to znao, ali ocigledno je da ne znas.
Ako ne znas, bolje je da cutis ili da pitas, nego da se brukas.
Od koga ? od njega ? Fala bato , ali od njega ni ladne vode be bih uzo a neki savet za komp.