Avalski toranj !?

Da li ste za obnovu Avalskog tornja !?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nismo ga gradili da bi ga svakakvi majmuni rušili. To što smo postali društvo u kome se i u najplemenitije poteze i poduhvate "neko" uplete po šemi " a gde sam ja tuna" to vam je ono o čemu bi moglo na svakoj temi ovde da se kaže po nešto. Ali neće, nema efekta osim da svi uđemo u predinfarktno stanje. Treba izgraditi sve što su nam srušili, na silu i muku. Ko nikad nije ništa izgradio taj ne zna kolika je to muka i patnja napraviti takav objekat. Ja sam za vreme bombardovanja dva puta pao u nesvest - prvi put kada su srušili most na Velikoj Moravi kod Mijatovca (bio sam pripravnik i jedan od učesnika u izgradnji) i drugi put kada sam kroz prozor gledao rušenje ovog tornja. A kada je poginuo dečko koji je radio na obnovi mosta, plakao sam više nego za majkom. Ako ovo proglašavate pranjem para i drvetom na kojem raste lova, kažite glasno (i anonimno) ko to pere i bere. I neka uzimaju, oteto je prokleto, a mi ćemo i dalje graditi - na silu, na silu.
:ok: :ok:

Oво је снимак с једног другог форума, од 7. јуна:

69865873.jpg

Umesto, da izgrade obdaništa (ona su najpotrebnija) oni se glupiraju sa avalskim tornjem... da mi je znati koji će im on...... i ako ga ikada završe, za šta će on da služi??? Da ga gledaju dok ne propadne...... sranje breeeeeeeeeeeee...............

De me nadje gosn` Rajkovicu sa temom,
kosa mi se dize na glavi kad gledam na tv-u
ovu akciju oko prikupljanja ogromne kolicine novca za ovu jos jednu promasenu pricu.
U eri digitalne tehnonolige podizati ponovo ovu gvozdjuriju i salivati u nju tolika sredstva je stvarno velika glupost.
Da ne pricamo gde su sve potrebnija materijelna ulaganja u ovom trenutku.

Ма брате много је незграпан онај торањ.Претходни је био мањи.А и шта ће нам нови кад имамо кабловску?:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back