AUTOSTOPERSKI VODIC KROZ GALAKSIJU

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
film nije sranje, a knjigu sam citala... 4 puta (i jopet cu!!!!) :D
I ja sam (doduse,posle prvog puta sam preskakala dosdne delove).Odaje me nadimak. ;)

Vodic nije SF! A nema veze ni sa Trecim kamenom od Sunca.Vodic je totalno blesava knjiga pisana tako da toliko nema veze sa mozgom da postaje pametna...

Meni je legendaran onaj deo gde se dokazuje (ne)postojanje boga.
Dobro i onaj o tome koja su najpametnija stvorenja na Zemlji.
I definicija beskonacnosti.
Mada,sve je to u prvom delu knjige.Posle se malo potrosio,priznajem.

Nešto se ne sećam....je li ono knjiga nastala po nekakvim radio-dramama ?Pa je onda "krpljena" ?
Ako je nastajala tako, nije ni čudo što je "luda", ipak uživam da je čitam. Po ko zna koji put.

i ja tako znam...da je nastala postupno....imala sam utisak da je gospodin pisac bio u trans-doping-euforo-diabolnoj fazi kad je pisao....koje ideje, neprevazidjene....AKO U OVOJ PROSTORIJI IMA ISTA VAZNIJE OD MOG EGA, PRIVEDITE GA I STRELJAJTE :lol:....

Meni je ''Vodic'' ekstra!To mi je omiljena knjiga.Toliko je mastovita,i interesantna,i puna uvrnutih i neverovatnih dogadjaja,a sve je to napisano uz puno humora.Pritom je to bas vrsta humora koja meni odgovara.I meni licno je knjiga bas drzala paznju,bila mi je interesantna bukvalno od prve pa do poslednje (sesto i neke) stranice.
A sto se filma tice,moj brat je i citao knjigu i gledao film,i kaze da je film katastrofa,i da uopste nije preneo duh knjige,kaze da su sve nekako skratili i sabili (naravno,nisu mogli bas sve da verno prenesu u 2 sata filma,ali on smatra da su to ipak lose odradili).

I ja sam (doduse,posle prvog puta sam preskakala dosdne delove).Odaje me nadimak. ;)

Vodic nije SF! A nema veze ni sa Trecim kamenom od Sunca.Vodic je totalno blesava knjiga pisana tako da toliko nema veze sa mozgom da postaje pametna...

Meni je legendaran onaj deo gde se dokazuje (ne)postojanje boga.
Dobro i onaj o tome koja su najpametnija stvorenja na Zemlji.
I definicija beskonacnosti.
Mada,sve je to u prvom delu knjige.Posle se malo potrosio,priznajem.

Ima i toga. Čitao sam skoro neki intervju u kome kaže, otprilike, da ako pišeš prvu knjigu sa 25 godina imaš 25 godina iskustva, a za svaku sledeću značajno manje...
Ali svejedno, da je nekim srećnim slučajem živeo trista godina u dvesta devedeset devetoj bi smislio nešto nemoguće i nenormalno.

Дакле, волиш срање! Имаш чудан укус... ццц

Дедукција ти је погрешна.Надовезао сам се на неки од претходних постова где је дословно - истим речима окарактерисана ова књига.
СФ лагани бестселер који има неке своје лепе идеје, мада је у целини то петпарачка литература.

Back