Autosovinisti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da se radi o mladim naivnim i prilicno glupim lenjim neinformisanim razmazenim ljudima.Oni o sebi obicno imaju nekakvo visoko misljenje a ustvari su realno nesposobni da se snadju u zivotu.Nemaju nikakvu predstavu o zivotu obicnih ljudi ni u regionu a kamoli sire,medjutim ubedjeni su da je kod nas najgore da je kod nas najbezizlaznije itd itd..Sve u svemu,jadnici,potpuno nesposobni da shvate da jos uvek zivimo relativno pristojno u odnosu na to sta smo sve preziveli i sta nam je radjeno od strane istih tih nakaza koje obozavaju.Mrzi me da razglabam recimo o tipu koji se zove Greg iz Teksasa je i dosao covek u Srbiju da zivi i radi,kaze da mu je ovde sjajno tamo je bio klosar jer je jedno od devetoro dece a skolu naravno nema itd itd kako ovo objasniti jednom zaujelom glupom autosovinisti.

Kroasane, manjak obrazovanja ne možeš prikriti stalin uzvikivanjem parola u kojima se pominju Ratko i Radovan.

Te kvaziliberalne bedastoće možda prolaze kod menadžera podmlatka LDPa ali ne i u stvarnom svetu.

I posle ja spamujem :lol:

Samo opušteno, dok slušam Cecu i Jecu i mešam malter, često sa kolegama diskutujem o tome ko je pravi rodoljub i patriota.

Ne poznajem menadžera podmlatka LDPa, niti me to zanima.

Zanima me kako je Koštunici, dok čita ovo i saznanje da je podržao jednog autošovinistu da pobedi na izborima ?

Па добро, чисто да ти предочим. Знам да сте доста уложили и даље улажете у медијски и мрежни рат против Срба, али чисто да се чује и глас народа... :)

da si starog kova znao bi iz ONO i DSZ da se rat ne vodi samo oružjem. malo više smo bili pametniji od vas pa smo vas i vojno i medijski i mrežno... i kako god hoćeš dobili ;)

Ма петооктобарци ко вам ј*бе матер, ваше време је прошло схватите то.... до*урчили сте више свима.

Приглупо је очекивати да поред свих притисака један цео народ се држи у стању испраног мозга више од 10 година...

Долазе ту и млађи људи, па нису сви индоктриниране идеолошке партијске издркотине попут неких... Има још увек више оних што воле своје родитеље више него слику и лик Чеде Јовановића, а не обрнуто... :roll:

:ok:
Mislim da se radi o mladim naivnim i prilicno glupim lenjim neinformisanim razmazenim ljudima.Oni o sebi obicno imaju nekakvo visoko misljenje a ustvari su realno nesposobni da se snadju u zivotu.Nemaju nikakvu predstavu o zivotu obicnih ljudi ni u regionu a kamoli sire,medjutim ubedjeni su da je kod nas najgore da je kod nas najbezizlaznije itd itd..Sve u svemu,jadnici,potpuno nesposobni da shvate da jos uvek zivimo relativno pristojno u odnosu na to sta smo sve preziveli i sta nam je radjeno od strane istih tih nakaza koje obozavaju.Mrzi me da razglabam recimo o tipu koji se zove Greg iz Teksasa je i dosao covek u Srbiju da zivi i radi,kaze da mu je ovde sjajno tamo je bio klosar jer je jedno od devetoro dece a skolu naravno nema itd itd kako ovo objasniti jednom zaujelom glupom autosovinisti.
:ok::klap::klap::klap:

Placenici? :lol:

Di su novci?

Питај свог сународника Јапанера, ви га дијелите међусобно... Било би добро да си увик контра у Сплиту а не у Новом Саду или Београду.... Тад бих скинуо капу твојим људским поштењачким вриједностима. ;)

Питај свог сународника Јапанера, ви га дијелите међусобно... Било би добро да си увик контра у Сплиту а не у Новом Саду или Београду.... Тад бих скинуо капу твојим људским поштењачким вриједностима. ;)

Vidi se da ne pratis muzicku scenu. :lol:

bez 0bzira sto Srbi imaju vise mana nego vrlina,ne treba biti autosovinista,jer to nije zdravo,nije normalno za bilo koju naciju u Evropi i u svetu, i povrh svega je idiotski,takvi postoje mahom po BG ali ima ih i u ostalim delovima Srbije.

Да, да, идноктринирани глобалистички заморци се тјеше како су све још и 2012. "Слобини смарачи"... :)

Idealno sroceno! Upravo ta mala gamad iz svojih memljivih atara zagovara proces "denacifikacije" srpskog naroda. Prizeljkuju katarzu(u nasem slucaju lobotomiju) koja ce nas zauvek odbaciti na smetliste razuma i kreirati jos tvz autosovinista.

U pravu si uglavnom se svi narodi dice patriotizmom i nacionalizmom samo mi nemamo pravo na to jer smo satanizovani od strane Evrope i SAD.

nije toliko kriv zapad koliko sam narod,to je kao da neko kaze,pa omladina slusa uzas muziku,zato sto im se to namece?! svako ko razmislja svojom glavom otporan je i na bombardovanje losom muzikom,a i na "satanizovanje"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back