Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Trebaju borci za oslobođenje Rodosa![]()
I za povratak Krita srBskoj matici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaju borci za oslobođenje Rodosa![]()

Onda su svi koji nisu izašli na izbore i svi koji nisu glasali za SRS, DSS i Dveri autošovinisti - šta ćemo sa tim izdajnicima![]()
Kakvo je vase miseljenje, zasto gomile "Srba" danas mrze svoj rod i drzavu iz dna duse i rado bi pobili svakog ko je srpski nacionalista i patriota. Oni iskreno vole NATO pakt i ustase i sve srpske neprijatelje, pa me zanima, sta je to u njima da se tako ponasaju?

pa da. imao si 16 godina kada je za*ovnalo u krajini, i sad držiš predavanja![]()
A šta je pravi patriotizam ? Dignem 3 prsta na sred Terazija ? Ustanem u 3 ujutru da gledam Đokovića, on izgubi ali me to nervira najviše na svetu, a imam 1500 din a do plate 7 dana ?
Ratovanje sa celim svetom ? Ujedinjenje sa potpuno nebitnim državama ? Ratovanje iz fotelje ?
Zadojeni kompleksima da smo mi najgora nacija na svetu i da nemamo pravo da budemo patriote, to pravo drugim narodima naravno priznaju.

sve su to teški lelemudi.......Ja ne razumem tu tvoju potrebu da banalizuješ sve što ne razumeš.
Mislim, to je tako primitivno.
Ti u stvari nemaš dovoljno znanja niti životnog iskustva da suštinski razumeš stvari o kojima pokušavaš da diskutuješ.
Evo vala, ja svakog dana kad idem ulicom srecem ljude koji se javljaju jedni drugima umesto sa ``dobar dan`` - ziveo Nato. A ovi odgovaraju, ``vazda ziveo``.
Kakav ste vi cirkus, yebote![]()

Kakvo je vase miseljenje, zasto gomile "Srba" danas mrze svoj rod i drzavu iz dna duse i rado bi pobili svakog ko je srpski nacionalista i patriota. Oni iskreno vole NATO pakt i ustase i sve srpske neprijatelje, pa me zanima, sta je to u njima da se tako ponasaju?
Ja ne razumem tu tvoju potrebu da banalizuješ sve što ne razumeš.
Ti u stvari nemaš dovoljno znanja niti životnog iskustva da suštinski razumeš stvari o kojima pokušavaš da diskutuješ.

Ja ne razumem tu tvoju potrebu da banalizuješ sve što ne razumeš.
pa da. imao si 16 godina kada je za*ovnalo u krajini, i sad držiš predavanja![]()
Evo vala, ja svakog dana kad idem ulicom srecem ljude koji se javljaju jedni drugima umesto sa ``dobar dan`` - ziveo Nato. A ovi odgovaraju, ``vazda ziveo``.
Kakav ste vi cirkus, yebote![]()
Zašto da ne banalizujem kad je banalno[SUP]milion[/SUP]. Neko voli NATO i mrzi svoj narod ako kaže očigledne stvari
Čuj primitivno, pa primitivizam nas je doveo ovde gde jesmo, u slepo crevo Evrope.
Naravno da nemam znanja ni iskustva, zato i dolazim ovde, da naučim, da ako nosim majicu sa Radovanom i Ratkom to ne bude iz neke
zaebancije, nego iskreno, kako i doliči jednom srpskom patrioti i rodoljubu, koji ne obija izloge sa trafikama.

Sami rezultati izbora ti govore da imas gomile onih koji glasaju za stranke koje direktno podrzavaju nato pakt i Ameriku i EU. Nema potrebe neko na ulici to da govori, dovoljno je sto se vide rezultati izbora. Ja bih voleo da mi neko objasni odakle potice ta mrznja i prezir prema sopstvenom narodu i njegovoj istoriji i kulturi, kao sto bih voleo da neko konacno objasni zasto hrvati imaju bolesnu mrznju prema svemu sto je srpsko. Zabelezeno je da su cak i pse iz srpskih sela bacali u jame sa ljudima.
Patriota svakako nece unistavati grad, ne brkaj babe i zabe, huligane i rodoljube, rodoljub voli svoju zemlju i ne unistava je.niko iskreno ne voli nato pakt jednostavno zemlje koje su u nato paktu nemaju nekih velikih bezbednosnih problema
niko ne voli ustase,jednostavno imas ljude koje boli k...c sta se desavalo u hrvatskoj
shvati da je masa stvari proteklih 20g u ovoj zemlji radjena protiv volje njenih gradjana mozda ne vecine ali 30-40% sigurno sto je mnogo
sto se tice srpstva i patriota...ako su patriote ljudi koji svaki put rasture bgd jer im nesto ne odgovara izvini protiv takvih bu dala sam

Sami rezultati izbora ti govore da imas gomile onih koji glasaju za stranke koje direktno podrzavaju nato pakt i Ameriku i EU. Nema potrebe neko na ulici to da govori, dovoljno je sto se vide rezultati izbora. Ja bih voleo da mi neko objasni odakle potice ta mrznja i prezir prema sopstvenom narodu i njegovoj istoriji i kulturi, kao sto bih voleo da neko konacno objasni zasto hrvati imaju bolesnu mrznju prema svemu sto je srpsko. Zabelezeno je da su cak i pse iz srpskih sela bacali u jame sa ljudima.

Patriota svakako nece unistavati grad, ne brkaj babe i zabe, huligane i rodoljube, rodoljub voli svoju zemlju i ne unistava je.
Tvoja suštinska zabluda je trivijalni pokušaj da sve što ima veze sa Srbijom dovedeš u vezu sa Radovanom i Ratkom.
Oni su na tvoju žalost ali ipak samo jedna epizoda tragične srpske istorije koja je za evidentno tebe potpuna nepoznanica.
To su smešni manevri i pokušaji.
Uozbilji se ako hoćeš da te iko uzme za ozbiljno.
Pa zato što je tako IN biti autošovinista. Za većinu, to je stvar mode. NEW AGE to zahteva od njih. Tako je moderno biti "Građanin Sveta"... Ili narodski rečeno "Videla Žaba da se Konj potkiva..."![]()

Trivijalno je kad neko nosi majice Ratko i Radovan, a obožava i ceni svakodne srpske trivijalnosti, živi i diše za još 1 sukob, da dokaže ko je najjači u svemiru.
Kakva epizoda, oni su deo filma koji nam traje od devedestih i ko zna kada će se završiti.Epizoda se završi, ovo je za sada film bez kraja.
Nema razloga za ozbiljnost, pogotovo na ovom forumu, gde su teme i forumaška većina obrnuto proporcionalni životu u stvarnom svetu.