AUTOPORTRETI

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jos malo boja... :)

Si_Te_Vas_by_Beebie.jpg

precious_illusions_by_Beebie.jpg

...ali neeeeeeee... :) poenta je bila da se izoperisam od fetisha prema kontrastu :)

...ali i ne razumem na sta jos kontrasta.... kazi mi... posto tu kritiku vec dobih ali mi ne rekose na sta tacno treba jos kontrasta... jel bi hteo mozda da je obradis da vidim ja na sta bi jos kontrasta?

...ali neeeeeeee... :) poenta je bila da se izoperisam od fetisha prema kontrastu :)

...ali i ne razumem na sta jos kontrasta.... kazi mi... posto tu kritiku vec dobih ali mi ne rekose na sta tacno treba jos kontrasta... jel bi hteo mozda da je obradis da vidim ja na sta bi jos kontrasta?

Nema problema... ;)
Samo malo čisto da ne bude sve nekako jednolično... :)

precious_illusions_b266.jpg

si_te_vas_by_beebie2zw.jpg

Šta misliš? :)

...ima smisla ima smisla... ali htedoh kazem da dobijem taj kao polarodi ispran izgled... to je bio cilj... i s obizrom na to da i meni smeta sto nema kontrasta onda je uspelo :)

...ali slazem se... i meni se vise dopada tako sa malo jacim kontrastom... ali kazem, nesto durgo je bila ideja :)

hvala :)

...ima smisla ima smisla... ali htedoh kazem da dobijem taj kao polarodi ispran izgled... to je bio cilj... i s obizrom na to da i meni smeta sto nema kontrasta onda je uspelo :)

...ali slazem se... i meni se vise dopada tako sa malo jacim kontrastom... ali kazem, nesto durgo je bila ideja :)

hvala :)

Nema na čemu. ;)

btw. Ova druga koju si ti postavila, tj. prva koju sam ja postavio (blurovana malo:)) je po mom mišljenju dosta bolja... :klap:

"Produzena ekspozicija i par puta upalio lampicu na upaljacu moglo je i bolje al za pocetak"

tako... potpuni mrak, ekspozicija od 5 pa na vise sekundi, mozes eto onom lampicom sa upaljaca, mozes i betrijskom lampom, cime god sto ima dovoljno svetla... probaj upaljacem... samo pazi da se ne ispeces... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back