AUTOPORTRETI

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
npr.... (sad kontam kako je sneg u sustini jako zahebano fotkati)...(edit je radjen u acdsee-u... ima tu jos da se radi... ovo je onako na brzaka)...(malo ga uzutih... :()

7300ue1-1.jpg

...creatrix...
Mila . Dobra je fotka .. Narocito je dobra ideja ... koncept . A za sneg , imam predlog . Promeni Vajt Balans . . Koji aparat imas ?
Dobices zanimljive rezultate . . Iz mog iskustva .. Bolje da fotke na snegu malo podeksponiras , pa da popravljas u PS , nego da bude preexponirana , pa cak i exponirana bas kako treba .
Za sam sneg , gradijent filter daje odlican rezultat , a u mnogim slucajevima i polar .

prva znam da je malo bolesna, ali mi se ipak dopada... chekam na josh nechije mishljenje...

Prilozi

• DSCN0037.jpg
    DSCN0037.jpg
    18,9 KB · Pregleda: 34
  • DSCN0798.jpg
    DSCN0798.jpg
    18,7 KB · Pregleda: 33
  • P1040870.jpg
    P1040870.jpg
    28,7 KB · Pregleda: 27
  • Picture 018b.jpg
    Picture 018b.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 25
  • IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    61,4 KB · Pregleda: 33
...creatrix...
Mila . Dobra je fotka .. Narocito je dobra ideja ... koncept . A za sneg , imam predlog . Promeni Vajt Balans . . Koji aparat imas ?
Dobices zanimljive rezultate . . Iz mog iskustva .. Bolje da fotke na snegu malo podeksponiras , pa da popravljas u PS , nego da bude preexponirana , pa cak i exponirana bas kako treba .
Za sam sneg , gradijent filter daje odlican rezultat , a u mnogim slucajevima i polar .

nije moja fotografija... moj je samo nesretni na brzaka edit u ACDsee-u...

Katarina, fotogenicna si.
Iako kazes da je morbidna, prva mi najjaca, jeste da blic direktli na valja, ali ovde je napravio odgovarajucu atmosferu, dramaticnu naravno.Mozda bi ja oci malo manje crvene.

Zatim druga - dobra-cute, peta - dobra, treca - zanimljiv izbor koji si ostavila u boji, vodi liniju od ociju, preko lizalice do noktiju sve u liniji.

Cetvrtu bih narocito izdvojio, najgora je od sve dece.

kato, ako smem tako da te zovem...

druga je dobra, samo da nema takvu obradu, sa tim plavim detaljima.. meni licno to izgleda jeftino, na nekim fotkama moze da prodje... posto je ovo jedna zanimljiva, meni nece da prodje... moze i bez toga... peta je dobra... ...prva, meni nikako a vidis danezu lezi... druga i peta mi izgledaju kao da mogu da idu zajedno, ostale su mi nekako padobranci...

i da, blic... kazali ti ljudi ;)

ajd sad da vidimo dalje :)

:] hehe... dopada mi se ova... x]
creatrix, thnx... :] ona druga mi je nekako izgledala previshe... obichno... :] morala sam neshto u boji da dodam... :] osim prve i pete, slike su uradjene u misiji ''slikamo se u svakom slobodnom trenutq''... x]
:narcis: x]

@creatrix лепо лепо...нема шта...да ниси само мало превише близу пришла? На којој је ово жижној даљини рађено?
Ево нешто и од мене...тј. ево мене :)
DSC_1408-1.jpg

Nikon D60
Focal Length: 35.0mm (35mm equivalent: 52mm)
бленда: 8
експозиција: 1/10
ISO: 200
блиц: не
photoshop: curves, brightness/contrast...повећан контраст, повећан и brightness...уклоњене неке нежељене појаве на кожи са patch алатком, накнадно бријање...:D
можда сам превише близу пришао и искривио фацу...35 је мало...шта знам...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back