Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Pazi, nad studentima se primenjuje fora na koju smo pali pre 30 godina
a malo koji student ima toliko godina života
to što smo se mnogi posle "naknadno opametili" pa hoćemo da im objasnimo da ne nasedaju naivno a ni situacija nije toliko dramtična kao kod Slobodana Miloševića gde su se cinično rugali izjavama o svojoj uspešnoj deci poznavaoci igranke pokušavaju da nas etiketiraju kao nepodobne.
Idemo u Mexico, tamo je bar toplo.

Власт је подржала модел насиља, али они који се томе противе, не треба да усвајају такав модел, напротив! :ljutko:
Da je baš onako kako N1 i Nova S tvrde sada bi genije Voolin komandovao žandarmerijom. Ljudi videli mekušce i histerične kako kradu pa rešili da sad malo oni vladaju.

Mi smo iznedrili Homena od Ordena, pozivao se na četništvo radi marketinga a onda ko zadnji komunista opelješio ordenje
Kaže - "jel imate snimak mene na kameri kako iznosim"
pa radi propagande i jeremic se pred zadnje izbore najvise pozivao na kosovo
sto je bila par exelans glupost kada se setis 2010 kada je organizovao sa tadicem briselski sporazum i potpisao inicijativuda se kosovo prebaci iz un u brisel...

eno ga opet u un kao ambasador srbije. taj nece izneti ordenje ali je ptinaje koji deo srbije ce on i zutara sutanovac da iznesu sa karte srbije ?

Meni je trajno zabranjeno da idem u škole za vožnju.
Ne znam šta su napisali ali me više ne primaju ni najjeftiniji.
NE znam kako to da objasnim, ali kad vidim nekog ispred šoferšajbne, u meni se javi lovački duh naših predaka, pa još kad počne da beži...
Instruktor zakočio... pita: "dal si ti normalan"

A ima još jedan dokaz
Kad sam bio u vojsci prvo gadjamo statične mete, tu kao učimo da koristimo nišan - ni jednu nisam pogodio
Proveravali oficiri pušku i dodatno mi zaprljaalji rekli da nemam pojma
Posle dva meseca imamo pokretne mete, tu sam ih sve izrokao i dobio nagradno
Znači mene samo kad nešto mrda fokusira... pa tako i vožnja...
Јеси ово ти? :mrgreen:
5683.JPEG

Pa kad Vucic ne sme da uhapsi Vesica...

Da ovaj ne bi propevao ko od 6 napravi 60 miliona "rekonstrukcije" stanice...

...
Јел жив онај Бабић са Рампе из Дољевца?
Ни њега није смео да ухапси него избрисао 2 Минута Снимка..z:((

EU u Srbiji o pokušaju ubistva studentkinje: Očekujemo brzu istragu​

https://www.021.rs/Info/komentari/399001
Delegacija Evropske unije u Srbiji reagovala je povodom današnjeg pokušaja ubistva studentkinje Pravnog fakulteta u Beogradu.

Veoma smo zabrinuti zbog današnjeg incidenta protiv demonstranata. Očekujemo brzu istragu i želimo potpuni oporavak povređenoj studentkinji. Pravo na okupljanje je osnovno pravo koje mora biti štićeno kada se mirno ostvaruje", saopštila je delegacija Evropske unije u Srbiji na svom zvaničnom X nalogu.

pazi, ''veoma smo zabrinuti '' ...

jedva docekale hijene...

Јел жив онај Бабић са Рампе из Дољевца?
Ни њега није смео да ухапси него избрисао 2 Минута Снимка..z:((

E da...i tog geja nije smeo da uhapsi...

Mislim...stvarno...kakvi likovi njega ucenjuju...nije ni cudo onda sta mu tek rade strani ambasadori...

...

E da...i tog geja nije smeo da uhapsi...

Mislim...stvarno...kakvi likovi njega ucenjuju...nije ni cudo onda sta mu tek rade strani ambasadori...

...
to je bilo nezgodno.

kompromitovanje veliko, debeli kreten zvani vazduhoplov se pederisao a zena nastradala...

vucic kriv sto on derpe...

ali ajde zar biste ga osudili za pusikanje u autu ? pa moderno je doba, zamislite sve one nvo koje bi skocile u zastitu babica geja ?

bila je ovde jedna tema na krsti o PUSAGIJI U AUTU TOKOM VOZNJE (imate li iskustva i mnogi su imali!) i mnogi ovde od moderatora a posebno frau pOula @Paula je odobravala takvo slobodno ponasanje kao desava se dok sam se ja ubijao objanjsvajuci da je to ozbiljno narusavanje bezbednosti u saobracaju i protivno
zakonu!

naravno ja sam ispao konzervativan a oni ''normalni' jer kao desava se... e pa eto desilo se babic pusio , a zena nastradala!

a sad vam babic kriv sto se prepustio carima ljubavi...

tj vucic je kriv ...

Poslednja izmena:
to je bilo nezgodno.

kompromitovanje veliko, debeli kreten zvani vazduhoplov se pederisao a zena nastradala...

vucic kriv sto on derpe...

ali ajde zar biste ga osudili za pusikanje u autu ? pa moderno je doba, zamislite sve one nvo koje bi skocile u zastitu babica geja ?

bila je ovde jedna tema na krsti o PUSAGIJI U AUTU TOKOM VOZNJE i mnogi ovde od moderatora a posebno frau pOula @Paula je odobravala takvo slobodno ponasanje kao desava se dok sam se ja ubijao objanjsvajuci da je to ozbiljno narusavanje bezbednosti u saobracaju i protivno
zakonu!

naravno ja sam ispao konzervativan a oni ''normalni' jer kao desava se... e pa eto desilo se babic pusio , a zena nastradala!

a sad vam babic kriv sto se prepustio carima ljubavi...

Pa razumem...ali zbor par gej kitica (Babiceve, Vesiceve, hej Monine...) on rizikuje revoluciju protiv sebe...
Mis'im...bruka...

...

Pa razumem...ali zbor par gej kitica (Babiceve, Vesiceve, hej Monine...) on rizikuje revoluciju protiv sebe...
Mis'im...bruka...

...
preb ih reko da je tu razlog brat.

jer ne prica se ddzaba da iza vucevicevog monopola u novom sadu stoji pohlepni andrej...

aj sad ti reci postneo jel bi kreno tek tako na brata ili bi jbg brat ti je, pokusao da ga sacuvas...

na krjau krjajeva vucic je sam rekao da nije u lojalistima....

vama je za sve vucic kriv.

pa eto vucic kriv sto pola naroda blentavo ko babic pa smatra da je normalno dok vozis da ti neko pusi ili da nekom pusis (idi nadji temu o tome pa se uveri )

eto pusio i babic pa popusila da prostis nevina osoba na kraju. i stradala zena.

vucic je kriv jel de...

to se sakrilo i jasno je i budali zasto, nadam se da tog idiota debelog tuku svaki dan po onoj guici i to koprivom po 100 puta!

mislis kako ona prva pocinje da ih psuje
naravno da jesam ali na verbalni napad nije odgovor fizicki.

gde je sad frederikova empatija da kaze kako su babu udarili i da to nije lepo.
Gospodja je napadala fizicki koga je stigla, na kraju je devojku lupila po ustima i pala nakon sto je ta devojka pokusala da joj uzvrati.

Gospodja je napadala fizicki koga je stigla, na kraju je devojku lupila po ustima i pala nakon sto je ta devojka pokusala da joj uzvrati.
gospodja se pracakala
ako ti ono zoves napadima nis ti sokole video sta je napad

pracakala se

mos misliti, baba ko baba...
mogo si je lepo odgurati ireci joj bakice nismo mi strnai placenici i ustase , ona jos zivi u doba veljka bulajica...

ali ne rulja je odmah pocela da je naziva kravom ...

Ladno al standard. Pa ok.
ne radi se o standardu već o antropologiji
sa toplog na hladno možeš ali sa hladnog na toplo brzo ode čuka i sve u vezi krvotoka

trebaće dugo vremena da penzionisani Danci shvate zašto ih država forsira da "starost provedu u toploj Španiji"
gistro šatro da "sunčaju stare koske" a neće da im kažu da će podobijaju srčke o da će tako rasteretiti penzioni fond
Pazi ceo život od detinjstva i radni vek provode na hladnom u kratkim rukavima su 14 dana a onda ih onemoćale pošalješ na plus 42?

ne radi se o standardu već o antropologiji
sa toplog na hladno možeš ali sa hladnog na toplo brzo ode čuka i sve u vezi krvotoka

trebaće dugo vremena da penzionisani Danci shvate zašto ih država forsira da "starost provedu u toploj Španiji"
gistro šatro da "sunčaju stare koske" a neće da im kažu da će podobijaju srčke o da će tako rasteretiti penzioni fond
cekaj malo uskoro ce sem grenlanda da im uzmu i kopenhagen.
pa ce bude made in usa

Back