Automobili za 40+

To sto cena zlata rapidno raste na grafikonu, nije zbog zlata nego zbog inflacije, zapravo ne moze da se izmeri vrednost zlata, jer bi trebalo da ima odnos sa nekom drugom osnovnom stabilnom merom. Drugo, korekcije cene su se desavale ne bas mnogo davno i umeju da budu prilicno drasticne (sto znaci ovaj rajd moze i da pukne). Kad bi vredonosni sistem napravili na necemu stabilnom, onda bi sve vrednosti bilo mnogo jasnije - onda bi se videla i vrednost novca - izmeri mi dolar ili evro? Ali iz nekog razloga covecanstvo ne zeli da to vidi i uradi. A inace moglo bi. Dotle, sve je to kladionica.

Pa kada pada vrednost monopolske valute normalno je da cena zlata skače. Monopol zasnovan na proizvodnji i prodaji oružja i tudje besplatne nafte se tanji, pa vrednost dolara i funte pada, dok je drugima zlato osnova valute i njihove valute rastu. Prekomponovanje svetske ekonomije nužno utiče na monopol zasnovan na sili i tako će biti dok se ne stabilizuju odnosi snaga u multipolarnom svetu.

Nisam! Challengera sam izgustirao. Poslednjeg Mustanga sam vozio davne 99-te.

Mislio sam da probam Teslu.S i Mustanga kabrioleta. Ali sam otvoren za sve ideje. z:mrgreen:

zavisi koliko para hoćeš da se otvoriš za rentiranje…evo jedan predlog, mada iskreno ni SF ni NY nisu za automobile, osim ako ne ides negde van grada. O ceni parkinga da i ne pričamo..

IMG_8790.png

Poslednja izmena:
zavisi koliko para hoćeš da se otvoriš za rentiranje…evo jedan predlog, mada iskreno ni SF ni NY nisu za automobile, osim ako ne ides negde van grada. O ceni parkinga da i ne pričamo..

Pogledajte prilog 1607490
Ima drugar Levantea, vozio sam se. Dizel doduše, nisam neki ljubitelj dizela (osim u kamionu), ali je OK auto. On prelazi dosta km pa je odabrao tako. Moja fora je da uvek iznajmim auto koji je u toj zemlji proizveden - ako je Nemačka onda je Merc ili BMW, ako je Rusija onda je Lada. Jedino u Srbiji kršim to pravilo, mada, u Srbiji mi retko i treba tako nešto.

Meni nije trebao brze sam bajsem sve zavrsavao ,da na pricam o kevi koja sve ima na par km, najdalje do pijace 2 stanice busem
Cak i sad gledam do poste 5km peske da idem ili bajsem
Бајс не може да замени ауто. То је средство које може да се вози лети и у пролеће. Друго, није безбедно то возити по Србији, јер не постоји инфраструктура за то.

Back