andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.176
jel ima lada?Nego šta ja sad da uzmem u USA na rent-a-car-u, to je glavno pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ima lada?Nego šta ja sad da uzmem u USA na rent-a-car-u, to je glavno pitanje
Nema. To ima u Kanadi, ali ja idem u Kaliforniju i Njujork.jel ima lada?
a ti si onaj bogati penzosNema. To ima u Kanadi, ali ja idem u Kaliforniju i Njujork.

Pa za jedno 20 godina biće i peMzije.a ti si onaj bogati penzos![]()
prepustam te vecima od menePa za jedno 20 godina biće i peMzije.
Ali ja moram da odaberem vozilo do 21-vog septembra.
Prošle godine sam uzeo ovo. Sad ću verovatno kabriolet neki.prepustam te vecima od mene![]()
stagod ima tempomat ... zatrebaceNego šta ja sad da uzmem u USA na rent-a-car-u, to je glavno pitanje
posebno ili autom ?Nema. To ima u Kanadi, ali ja idem u Kaliforniju i Njujork.
To se podrazumeva. Ovaj Challenger koji sam uzimao prošli put je bio manuelac sa 6 brzina ali je imao i tempomat.stagod ima tempomat ... zatrebace
Ne, letim za SF, pa idem za NY 28-mog avionom. Predugo bi trajalo, let od SF do NY je skoro 6 sati.posebno ili autom ?
neku KurvetuNego šta ja sad da uzmem u USA na rent-a-car-u, to je glavno pitanje

znaci za lokalno svrckanjeNe, letim za SF, pa idem za NY 28-mog avionom. Predugo bi trajalo, let od SF do NY je skoro 6 sati.

Nisam! Challengera sam izgustirao. Poslednjeg Mustanga sam vozio davne 99-te.znaci za lokalno svrckanje
mustanga si, vidim, izgustirao

pa neka Corveta (Kurveta kako je ja zovem) bi taman legla.Nisam! Challengera sam izgustirao. Poslednjeg Mustanga sam vozio davne 99-te.
Mislio sam da probam Teslu.S i Mustanga kabrioleta. Ali sam otvoren za sve ideje.![]()
za CA se ne sekiram.Šaljem slike i nadam se najboljem.pa neka Corveta (Kurveta kako je ja zovem) bi taman legla.
btw. Nadam se da ces imati koliko-toliko lepo vreme u NY. Ume da zaladiza CA se ne sekiram.

obavezno razglednica iz amerike!Šaljem slike i nadam se najboljem.![]()
A bas bi bio fazon preseci kontinent nekim dobrim automNe, letim za SF, pa idem za NY 28-mog avionom. Predugo bi trajalo, let od SF do NY je skoro 6 sati.

nigde nema para, radio ja u banci, nema para, samo brojkice ...a na prvim strana iskuskase svi kako nema ovde para![]()
ima para ali nisu tvojenigde nema para, radio ja u banci, nema para, samo brojkice ...

pare nikad nisu tvoje, uvek ih zamenis za nesto drugoima para ali nisu tvoje![]()
pa ti kupi polugu.pare nikad nisu tvoje, uvek ih zamenis za nesto drugo
msm sve to sa parama je jedna opsena i deluzija koju ljudi svaki dan ponavljajuci obnavljaju
mislis na tozla ?pa ti kupi polugu.
mislimmislis na tozla ?