AUTOMOBILI U RAZMERI

Procitah u novinama da je u Idei danas 30% popusta na igracke, sta mislite moze li se tamo naci nesto?

evo i ja upravo to procitao :cool::cool::cool::cool:

poslednji put kad sam bio na bezanijskoj kosi bilo je nekih malih americkih, uzeo sam dva, a prodavac sto je zaduzen za to odeljenje rekao da ce im stici u toku nedelje, tj pre petnestak dana

Ivane, ja sam ti trazio slike kamiona za razmenu i ti si ih postavio, ja cu moje danas, pa cemo se dogovoriti ako ti se nesto svidja, pozdrav:per::per::per:

Pozdrav svima,

vec danima citam ovu temu, i ozbiljno sam se zagrejao za nabavku 1:18 modela. Sad, obisao sam dosta radnji po Beogradu (Imago TC, radnja u Nusicevoj, Rodic, Delta City, ona kod Arene), i izbor je vise nego bedan. Od 1:18 modela imaju uglavnom Welly (koji deluju jako bedno) i poneki Bburago koji nije nista bolji.

Na kraju sam odlucio da porucim neke preko neta, preko www.modelissimo.de . Ima li neko iskustva sa njima? Izbor im je jako lep, i shipping do Srbije je 26 EUR (do 10 ili 20kg paket). Bacio sam oko na neke AutoArt modele, koji su oko 40 EUR, sto mislim da je manje vise ok za toliko detaljne modele.

Npr. ovi:

I ova Buba mi se jako dopada, Revell model, oko 36 EUR:

Sta mislite o ovim modelima, vrede li tih para?

Na istom sajtu sam video i Yat Ming modele americkih klasika, koji takodje deluju jako detaljno i lepo, a svi su po 30 EUR. Zna li neko kakvi su u praksi, da li su i uzivo tako lepi?

Na prodaju
Porse 911 carrera 1997 od firme Burago velicine 1/18 izdat za 20 godina gold collection
Cena modela je 15 eura

Prilozi

• Porsche 911.JPG
    Porsche 911.JPG
    40,8 KB · Pregleda: 20
Pozdrav svima,

vec danima citam ovu temu, i ozbiljno sam se zagrejao za nabavku 1:18 modela. Sad, obisao sam dosta radnji po Beogradu (Imago TC, radnja u Nusicevoj, Rodic, Delta City, ona kod Arene), i izbor je vise nego bedan. Od 1:18 modela imaju uglavnom Welly (koji deluju jako bedno) i poneki Bburago koji nije nista bolji.

Na kraju sam odlucio da porucim neke preko neta, preko www.modelissimo.de . Ima li neko iskustva sa njima? Izbor im je jako lep, i shipping do Srbije je 26 EUR (do 10 ili 20kg paket). Bacio sam oko na neke AutoArt modele, koji su oko 40 EUR, sto mislim da je manje vise ok za toliko detaljne modele.

Na istom sajtu sam video i Yat Ming modele americkih klasika, koji takodje deluju jako detaljno i lepo, a svi su po 30 EUR. Zna li neko kakvi su u praksi, da li su i uzivo tako lepi?

Sto se tice Auto Arta, neces se pokajati...vrede svaku paru:ok: Za Revel ne znam...Yat Ming imam jedan, solidno su uradjeni i imaju ponudu retkih starih Americkih automobila:super:

Yat Ming
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Drugar cesto pazari preko neta i uredno mu stizu modeli, ali pazi, na robu vrednosti preko 20 Eur se placa carina i spediterske usluge (desilo mu se par puta), troskovi koji nisu zanemarljivi...raspitaj se jos malo o svim troskovima.

Sto se tice Auto Arta, neces se pokajati...vrede svaku paru:ok: Za Revel ne znam...Yat Ming imam jedan, solidno su uradjeni i imaju ponudu retkih starih Americkih automobila:super:

Thanks za slike, Yat Ming mi je interesantan upravo zbog tih cudnih amerikanaca :)

Btw, gde si video onu Bubu da ima da se kupi?

Sto se carina tice, znam :sad2:, al sta da se radi kad kod nas ne mogu da nadjem te kvalitetne modele...

Pozdrav svima,

Npr. ovi:

Samo napred:super:

Ako neko ima nesto od Ferrarija za razmenu ili prodaju, u bilo kojoj razmeri i bilo kom stanju, neka se javi...

Imam ja par modela, posalji mi tvoj e-mail pa da ti posaljem slike

Pozdrav svim kolegama.

to gligi

Imas kamione, masine i traktore(1/72,1/87 i 1/100) u merkatoru na novom beogradu

JA sam juce pazario nekoliko komad,ali nisam uspeo da ih slikam, jer sam dosao kasno iz grada:whistling::whistling::whistling::whistling:
A sad sam u kancelariji na poslu(danas ne vozim):(:(:(:( bice popodne slika

POZ za sve kamiondzije

Pozdrav svima,

?

Prijatelju buba je preskupa... Ako se malo potrudis naci ces je i za mnogo manje pare... Evo sta sam ja danas dobio... :D

Fiat Punto alias zastava 10, Neki oldtimer iz 1926 god matchbox-ov, Toyotin landcruiser i citroen CV2... Sva cetiri modela sam dobio za 3€... :D

Prilozi

• autici.jpg
    autici.jpg
    47,7 KB · Pregleda: 14
  • autici 2.jpg
    autici 2.jpg
    43,7 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Imam ja par modela, posalji mi tvoj e-mail pa da ti posaljem slike

Pozdrav svim kolegama.

to gligi

Imas kamione, masine i traktore(1/72,1/87 i 1/100) u merkatoru na novom beogradu

JA sam juce pazario nekoliko komad,ali nisam uspeo da ih slikam, jer sam dosao kasno iz grada:whistling::whistling::whistling::whistling:
A sad sam u kancelariji na poslu(danas ne vozim):(:(:(:( bice popodne slika

POZ za sve kamiondzije

Svaka cast kolega, jedva cekam slike;):D

Ja bio juce u Idei i uzeo jedan kamioncic (stavicu kasnije sliku, juce nisam stigao bio sam na sve strane), bio je popust na sav program, video sam jedan Siku-ov Kenworth sa niskonosecom i na njoj vozi dva traktora Dzon Dir, sve u 1/87 za oko 600 i nesto din, ali sam uzimao neke potrebsitine sa kevom za kucu i nije mi ostalo para... A bilo je i Manova F2000 u 1/72 u raznim varijantam za oko 200 i nesto din, ali sam odlucio da se kocentrisem na 1/87...

Danas sam jos malo obilazio prodavnice po Bg, u nadi da cu naci nesto iole kvalitetnije. To mi se bas i nije ostvarilo, ali sam ipak uzeo nesto sto mi se dopada :) , cisto da se ne vracam praznih ruku:

Welly Peugeot 403 Cabrio 1957
99150605.jpg

67666882.jpg

Motor nije los, detalji u par boja:
33536350.jpg

Gepek se takodje (malo) otvara:
46956448.jpg

Unutrasnjost je skromna, ali ne toliko losa. Naravno, nema tapisone i sl:
16517404.jpg

Jos par slika:
18846215.jpg

15415130.jpg

Opsti utisak je da je model nesto bolje uradjen nego ostali Welly koji se mogu naci kod nas (uglavnom moderna vozila). Ima amortizere i napred i nazad, mada se prednji malo zaglavljuju. Takodje, prednji tockovi se jako malo okrecu, i zapinju za karoseriju kada su max okrenuti.

Vrata lepo nalezu, nista ne landara. Na vise mesta ima sitnih nedostataka na farbi, poput malih ogrebotina, ali to se vidi samo bas izbliza. Overall, nije toliko lose za prvu kupovinu :)

Uzet je u Lavirintu (Bg, Goce Delceva) za oko 2100 din. Imaju i crni, kao i verziju sa podignutim krovom. Od starih automobila imaju jos neki Chevrolet (kao sto im je na sajtu), ali u jarko crvenoj boji.

Btw, recite ako sam preterao sa slikama :) Ali voleo bih da i ostali stave detaljne slike modela koje nabave, da se tacno vidi kakvi su izbliza, moze dosta da pomogne pri odluci o kupovini.

Danas sam jos malo obilazio prodavnice po Bg, u nadi da cu naci nesto iole kvalitetnije. To mi se bas i nije ostvarilo, ali sam ipak uzeo nesto sto mi se dopada :) , cisto da se ne vracam praznih ruku:

99150605.jpg

67666882.jpg

Motor nije los, detalji u par boja:
33536350.jpg

Gepek se takodje (malo) otvara:
46956448.jpg

Unutrasnjost je skromna, ali ne toliko losa. Naravno, nema tapisone i sl:
16517404.jpg

Jos par slika:
18846215.jpg

15415130.jpg

Opsti utisak je da je model nesto bolje uradjen nego ostali Welly koji se mogu naci kod nas (uglavnom moderna vozila). Ima amortizere i napred i nazad, mada se prednji malo zaglavljuju. Takodje, prednji tockovi se jako malo okrecu, i zapinju za karoseriju kada su max okrenuti.

Vrata lepo nalezu, nista ne landara. Na vise mesta ima sitnih nedostataka na farbi, poput malih ogrebotina, ali to se vidi samo bas izbliza. Overall, nije toliko lose za prvu kupovinu :)

Uzet je u Lavirintu (Bg, Goce Delceva) za oko 2100 din. Imaju i crni, kao i verziju sa podignutim krovom. Od starih automobila imaju jos neki Chevrolet (kao sto im je na sajtu), ali u jarko crvenoj boji.

Btw, recite ako sam preterao sa slikama :) Ali voleo bih da i ostali stave detaljne slike modela koje nabave, da se tacno vidi kakvi su izbliza, moze dosta da pomogne pri odluci o kupovini.

Ovaj pezo je moj teca kupio u parizu cim je izasao pre jedno pola veka :):):):)

Uopste se nisi z.a.j.e.b.o autic je odlicno uradjen, Welly ima par jako dobrih modela....Ja imam Mercedes 300S i on mi je jedan od omiljenih....

Back