AUTOMOBILI U RAZMERI

gde si nabavio ovo

NA ovaj siku mislis
IMG_1392.JPG

:per::per::per::per::per:

:dash: Zbog ovakvog kvaliteta izrade bih mozda i promenio razmeru modela,ali zbog cene (500 eura) ne bih nikako!!!

Prilozi

• DSC03938.jpg
    DSC03938.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 13
  • DSC03944.jpg
    DSC03944.jpg
    47,7 KB · Pregleda: 19
  • DSC03954.jpg
    DSC03954.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 12
  • DSC03953.jpg
    DSC03953.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 12
:super:Nemam reci, bas napredujes...gde si nasao ove modele?:ok:

U M-hobby radnji, u Bul. Mihaila Pupina. Izgleda da su im dugo stajali u radnji, vidim da je uvoznik Boma Bo, i to pre 2-3 godine. Ostalo im je jos par modela, sve po jedan komad, imaju slike na sajtu (naravno, vise nema ovih mojih :per: ) Ovaj moj Imperial je nesto ostecen (nije se videlo dok ga nisam otvorio), ali cu ga ipak zadrzati jer je mnogo lep, a bila je i ok cena.

Kad budem stigao, napravicu malo detaljnije slike - svi imaju mnogo lepe detalje. Mada, vise su za gledanje nego za drzanje, onaj Welly Peugeot mi deluje bolje napravljen.

Poslednja izmena:
U M-hobby radnji, u Bul. Mihaila Pupina. Izgleda da su im dugo stajali u radnji, vidim da je uvoznik Boma Bo, i to pre 2-3 godine. Ostalo im je jos par modela, sve po jedan komad, imaju slike na sajtu (naravno, vise nema ovih mojih :per: ) Ovaj moj Imperial je nesto ostecen (nije se videlo dok ga nisam otvorio), ali cu ga ipak zadrzati jer je mnogo lep, a bila je i ok cena.

Kad budem stigao, napravicu malo detaljnije slike - svi imaju mnogo lepe detalje. Mada, vise su za gledanje nego za drzanje, onaj Welly Peugeot mi deluje bolje napravljen.

Ma lepi su, za policu kao stvoreni...:ok: Isti problem imam i ja...posle svakog cackanja, odma radi krpica po plastici i niklovanim detaljima...

Back