AUTOMOBILI U RAZMERI

Kao i uvek :neutral:
Ali, imam i ja tamo svojih ljudi :per:

Kolega Perafitilj, ja sam mislio da biste mogli da napravite pravi honorarni pos'o, a ne da nam samo ucinite uslugu.. mada moze i uzsluga, ne ljutim se :D

Naravno da imam listu zelja, koje samo cekaju da se ostvare! Posto nam Ebay ne funkcionise, a izbor nam je katastrofa, fali mi COVEK u inostranstvu koji bi
1. kupio model (u prodavnici ili preko Ebuy-a) i
2. poslao - prosledio (na bilo koji nacin).. i naravno uzeo proviziju po dogovoru! Bar je to neka moja ideja. Naravno, kolicine bi bile vise nego umerene. A placanje po dospecu ili kako se dogovorimo. Eto..

Naravno, kolicine bi bile vise nego umerene...:rotf::rotf:Ovim matorim teskasima nikad dosta.Polako Bane uplasicemo coveka:ok:

Pa zato sam i rekao da bi coveku bilo placeno, jer kad je dzaba (u smislu usluge), onda su gladne oci i faktor "kolicina" se tumaci u negativnom kontekstu. Ako covek ostvari "biznis" (citaj: uzme zasluzeni deo), ondaK ce mu faktor "kolicina" biti od koristi!

Ma nase matore Teškaše bas briga; pre neki dan sam nasem Kolegi slao 5-6 modela kamiona, a velicina paketa je bila manja od recimo kutije za prosecnu 24vorku. Ti gabariti robe su bitan faktor za nase drage carinike! Zamisli sebe kako šveraš preko grane 5-6 modela u 1-18, carinikov upitni pogled i tvoj kiseo osmeh sa odgovorom "..za Malog"!

Poslednja izmena:
Sve do sada sam mislio da je vama to HOBI a vi odmah daj da zaradino neku paru .Boki se zeza ,Banetu zinule oci da zaradimo pa re jeste to lepo da se napravi dobar posao ali deco moja ja hocu samo da ucinim zbog hobija izsao sam ja iz tih godina kada trebam da zaradjujem lovu.Ja mislim drug Ivan radi to kao hobi kaze covek 1 komad a vi bi ceo sleper.Ako hocete biznis upoznacu vas sa covekom koji ce moci da vam donosi uz naknadu za 1 mesec sam u BG pa se vidimo.

Sve do sada sam mislio da je vama to HOBI a vi odmah daj da zaradino neku paru .Boki se zeza ,Banetu zinule oci da zaradimo pa re jeste to lepo da se napravi dobar posao ali deco moja ja hocu samo da ucinim zbog hobija izsao sam ja iz tih godina kada trebam da zaradjujem lovu.Ja mislim drug Ivan radi to kao hobi kaze covek 1 komad a vi bi ceo sleper.Ako hocete biznis upoznacu vas sa covekom koji ce moci da vam donosi uz naknadu za 1 mesec sam u BG pa se vidimo.

BRAVO kolega,ja nisam hteo da lajem,ovde ima mnogo "kerova" pa reko bicu suvisan:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

gligi brate napakovao sam preko 50 kamiona,i ti si kriv.a sada dva nova modela kod mene .:D SAAB 9-3 i PEUGEOT 406 POLIS, oba od cararame u razmeri 1\43.

Prilozi

• P5130014.jpg
    P5130014.jpg
    19,3 KB · Pregleda: 8
  • P5130015.jpg
    P5130015.jpg
    20,7 KB · Pregleda: 8
Evo danas sam bi u ducan sa tim igrackama kolega Iv an moze da se raduje za F4o u zrvenoj boji 1/43 i jos 5 kom za nijansu manji od ferarija.Cena F40 8eura. a ovih 5 poklon od mene.Poslacu i jednog teretnjaka a Ivan neka da kome hoce.

A sto se tice Beograda...Danas sam bio u BMW_u kod Miskovica razume se...:thumbdown:Prelistao ceo katalog sa gospodinom iz prodaje i koji god sam pokazao prstom:rtfm: nema vise u prodaji, samo novi modeli.Eto toliko dobro prolazimo...O Porsche_u i Mercedes Benz_u da ne govorim, opadaju usi izasao sam zelen:mrgreen:

Dobro nijne bas sve tako crno...posto nemoze da se naruci zeljeni model...utesio sam se sa ovim lepotanom:klap:Pozdrav svima:bye:

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Pozdrav svim ljubiteljima automobilcica.

Ja nisam kolekcionar, ali bih voleo da nabavim nekoliko specificnih modela ( manje razmere od 1/43) koji se ne mogu naci ovde u prodavnicama (kojih inace ovde i nema).

Ukoliko neko ima Ficu, Renoa 4, Opel Corsu 2 (ovo mislim da nigde nema, al da probam), Smarta... ima jos neki, al ne mogu da se setim... naka mi se javi.

Hvala!

BRAVO kolega,ja nisam hteo da lajem,ovde ima mnogo "kerova" pa reko bicu suvisan:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ma kolega slobodno ti laj, ne smeta to, navikli smo. Usput, imam ja Porschea u 1-18 da ti ponudim.. za tebe upola cene!

@ Perafitilj

Da se vratim na "biznis temu".. Ljudi bas vole pogresno da tumace necije najbolje namere. Nije meni zinulo dupe, vec znajuci, kako uvazeni kolega AlexandarM kaze da ovde ima dosta kerova, a bas iz tog razloga da se kerovi ne pohalave, spomenuh placanje usluge! Isto tako sam rekao da se slazem i sa besplatnom uslugom! Cak mi je to i bolja varijanta.. nemam para za bacanje, a uskoro i zena treba da mi se porodi, pa tek onda necu imati.

Sto se tice kolicine, nisam spominjao nikakav "citav sleper" vec "umerenu kolicinu" iz istog "halavog" razloga, a pri tom znajuci mentalitet Balkanikusa (niste Vi ovde dugo bili, vidim ja). Stvarno ne vidim nista lose u tome sto sam predlozio. Slobodno me spojte sa vasim kolegom koji bi mogao da mi (nam) donosi modele uz nadoknadu. Bio bih Vam od srca zahvalan! Cist racun - duga ljubav.. bar tako kazu. Vama svaka cast na usluzi!!!

Ovde je, kao sto vec rekoh promaja po prodavnicama, ponuda ocajna, a i ono sto ima u ponudi je odavno vec nabavljeno.. jer ne skupljam modele od juce (nezvanicno ceo svestan deo zivota.. sa vecim pauzama od 1987, a intenzivno od pre 5 god.), niti sam "nalozeni" tatin klinac kome je trenutni hir skupljanje modela.. i to sto vecih. Uz sve navedeno nije ni cudo to sto sam, eto, predlozio nesto, sto nikako nikom ne moze da steti (sem kerovima), a moze da koristi nama koji jaaako zelimo da dodjemo do nekih odredjenih autica, a ne mozemo.

:hvala:

Poslednja izmena:
Ma kolega slobodno ti laj, ne smeta to, navikli smo. Usput, imam ja Porschea u 1-18 da ti ponudim.. za tebe upola cene!

@ Perafitilj

Da se vratim na "biznis temu".. Ljudi bas vole pogresno da tumace necije najbolje namere. Nije meni zinulo dupe, vec znajuci, kako uvazeni kolega AlexandarM kaze da ovde ima dosta kerova, a bas iz tog razloga da se kerovi ne pohalave, spomenuh placanje usluge! Isto tako sam rekao da se slazem i sa besplatnom uslugom! Cak mi je to i bolja varijanta.. nemam para za bacanje, a uskoro i zena treba da mi se porodi, pa tek onda necu imati.

Sto se tice kolicine, nisam spominjao nikakav "citav sleper" vec "umerenu kolicinu" iz istog "halavog" razloga, a pri tom znajuci mentalitet Balkanikusa (niste Vi ovde dugo bili, vidim ja). Stvarno ne vidim nista lose u tome sto sam predlozio. Slobodno me spojte sa vasim kolegom koji bi mogao da mi (nam) donosi modele uz nadoknadu. Bio bih Vam od srca zahvalan! Cist racun - duga ljubav.. bar tako kazu. Vama svaka cast na usluzi!!!

Ovde je, kao sto vec rekoh promaja po prodavnicama, ponuda ocajna, a i ono sto ima u ponudi je odavno vec nabavljeno.. jer ne skupljam modele od juce (nezvanicno ceo svestan deo zivota.. sa vecim pauzama od 1987, a intenzivno od pre 5 god.), niti sam "nalozeni" tatin klinac kome je trenutni hir skupljanje modela.. i to sto vecih. Uz sve navedeno nije ni cudo to sto sam, eto, predlozio nesto, sto nikako nikom ne moze da steti (sem kerovima), a moze da koristi nama koji jaaako zelimo da dodjemo do nekih odredjenih autica, a ne mozemo.

:hvala:

Ja ljudi skupljam razmeru 1/18 vec desetak godina (u to se razumem kao tata)i druge razmere me ne zanimaju.Do sada sam bio korektan prema kolegama na forumima i na sajmovima,ali ovakvo ponasanje samo govori ruzno o tebi,a posle to ljudi prepricavaju.Stvarno mi nije jasno kako mozes da dozvolis tako nesto sebi,pa sutra ces biti otac,kako ces vaspitati to klince???????????

Sto se biznis teme tice,sve nam je jasno,zinulo ti je dupe ocigledno,pa si mislio da nam preprodajes modele i uzimas neki kes-to se u narodu zove biti secikesa citaj kurton.
A sto se tvoje bulje tice pazi da ti ne uleti nesto drugo pa ce biti jao jao nisam znao izvinite oprostite pardon,ali kao po obicaju tada je suvise kasno:rotf::rotf:

Sto se tice kolicine(sleperi i ostalo....) ona jasno govori o zapremini,tj.stepenu zevanja tvoje bulje
To sto ne vidis nista lose u tvojim besmislenim predlozima je tvoja licna tragedija,a i nas ometas u nasem hobiju
Znam da nisi nalozeni tatin klinac vec paor koji zavidi drugim ljudima ali to je samo tvoj problem.

S najboljom namerom

Back