Ma kolega slobodno ti laj, ne smeta to, navikli smo. Usput, imam ja Porschea u 1-18 da ti ponudim.. za tebe upola cene!
@ Perafitilj
Da se vratim na "biznis temu".. Ljudi bas vole pogresno da tumace necije najbolje namere. Nije meni zinulo dupe, vec znajuci, kako uvazeni kolega AlexandarM kaze da ovde ima dosta kerova, a bas iz tog razloga da se kerovi ne pohalave, spomenuh placanje usluge! Isto tako sam rekao da se slazem i sa besplatnom uslugom! Cak mi je to i bolja varijanta.. nemam para za bacanje, a uskoro i zena treba da mi se porodi, pa tek onda necu imati.
Sto se tice kolicine, nisam spominjao nikakav "citav sleper" vec "umerenu kolicinu" iz istog "halavog" razloga, a pri tom znajuci mentalitet Balkanikusa (niste Vi ovde dugo bili, vidim ja). Stvarno ne vidim nista lose u tome sto sam predlozio. Slobodno me spojte sa vasim kolegom koji bi mogao da mi (nam) donosi modele uz nadoknadu. Bio bih Vam od srca zahvalan! Cist racun - duga ljubav.. bar tako kazu. Vama svaka cast na usluzi!!!
Ovde je, kao sto vec rekoh promaja po prodavnicama, ponuda ocajna, a i ono sto ima u ponudi je odavno vec nabavljeno.. jer ne skupljam modele od juce (nezvanicno ceo svestan deo zivota.. sa vecim pauzama od 1987, a intenzivno od pre 5 god.), niti sam "nalozeni" tatin klinac kome je trenutni hir skupljanje modela.. i to sto vecih. Uz sve navedeno nije ni cudo to sto sam, eto, predlozio nesto, sto nikako nikom ne moze da steti (sem kerovima), a moze da koristi nama koji jaaako zelimo da dodjemo do nekih odredjenih autica, a ne mozemo.