AUTOMOBILI U RAZMERI

Prilozi

• mb695-04.jpg
    mb695-04.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 4
Hvala. Gotovo svi su Bburago, osim 246gt Dina...kupljeni su pre 2000, kada ih se jos i moglo naci, i kada ih je Bburago pravio...sada ih, barem kod nas ni nema...

Ferrari nije ni cudo sto ne mozes da nadjes od BBURAGO , kad ga vise ne proizvode. ja sam ranije , dok BBURAGO nije zapao u finansijsku krizu , kupio sve Ferrari-je koji su napravljeni u seriji 1/43 , osim jednog , FERRARI 308 GTB RALLY. Dakle ja imam FERRARI F40 , FERRARI F50 , FERRARI F50 HARD - TOP , FERRARI 456 GT , FERRARI 550 MARANELLO , FERRARI TESTAROSSA , FERRARI GTO , FERRARI 512 BB , FERRARI 348 TB. Koliko je meni poznato , BBURAGO valjda ne sme neko vreme da proizvodi FERRARI , a zasto je to tako , ne bih tacno znao da kazem , ali znam da sam video da neki drugi proizvode FERRARI. Ja takodje imam i FERRARI F50 i FERRARI F40 u razmeri , ja mislim 1/87 od MAJORETTE.

Poslednja izmena:
MENJAM SLEDECE MODELE OD BBURAGO , 1/43 serie:

PORSCHE 911 S4 (zuti)
DODGE VIPER GTS COUPE (metalik teget)
ALFA ROMEO 156 (zuti)
SUBARU IMPREZA WRX STI (plavi sa subaru natpisom i logom sa strane automobila)
CITROEN C1 (metalik siva)

Koga god zanima razmena , neka me kontaktira privatnom porukom i sa spiskom modela za razmenu , koja je velicina , kao i koja je firma.

Ferrari nije ni cudo sto ne mozes da nadjes od BBURAGO , kad ga vise ne proizvode. ja sam ranije , dok BBURAGO nije zapao u finansijsku krizu , kupio sve Ferrari-je koji su napravljeni u seriji 1/43 , osim jednog , FERRARI 308 GTB RALLY. Dakle ja imam FERRARI F40 , FERRARI F50 , FERRARI F50 HARD - TOP , FERRARI 456 GT , FERRARI 550 MARANELLO , FERRARI TESTAROSSA , FERRARI GTO , FERRARI 512 BB , FERRARI 348 TB. Koliko je meni poznato , BBURAGO valjda ne sme neko vreme da proizvodi FERRARI , a zasto je to tako , ne bih tacno znao da kazem , ali znam da sam video da neki drugi proizvode FERRARI. Ja takodje imam i FERRARI F50 i FERRARI F40 u razmeri , ja mislim 1/87 od MAJORETTE.

Da znam da ih ne proizvodi. Tacnije, izgubili su licencu jos 2001 god. To mi je poslano u pismu koje je potpisao tadasnji direktor marketinga Bburaga, posto sam hteo da mi posalju Ferrari 360 Modenu, koja je ujedno, bila i poslednji licencirani Ferrari model koji je Bburago napravio i to u 1/18 seriji. Poslali su mi tada katalog za 2001 godinu A4 formata, koji jos uvek cuvam :)

Back