goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi fali taj levi![]()
Tvoj jeako imas nesto zanimljivo za mene jos bolje, a ako ne nije lose
![]()
Tvoj jeako imas nesto zanimljivo za mene jos bolje, a ako ne nije lose
![]()
Imam ovako nesto ako ti godi matchbox milk tanker
Koje su ti one Cararame u kutijicama jel bi ih prodao?
Imam ovako nesto ako ti godi matchbox milk tanker
Koje su ti one Cararame u kutijicama jel bi ih prodao?
Mecke 300sl, 560sl, porse kajen, audi a6, land rover defender. Da nemas nesto od kombija u 1/72 od cararme i jesi ti bese imao onog neoplana od majorette-a?
Mecke 300sl, 560sl, porse kajen, audi a6, land rover defender. Da nemas nesto od kombija u 1/72 od cararme i jesi ti bese imao onog neoplana od majorette-a?
Mecke bi me interesovale a i prazne kutijice.
Kombija nemam duplikata a bus je zamenjen .
Menjao bih ova dva modela 1/24...ako nekoga zanimaju?Kontaktirajte me na pm.
[/URL][/IMG]![]()
ja bih menjao ovu kobru za novchanice![]()
Ovo se pojavilo kod nas ali nisam jos stigao da detaljnije pogledam o cemu se radi.
Hvala. Gotovo svi su Bburago, osim 246gt Dina...kupljeni su pre 2000, kada ih se jos i moglo naci, i kada ih je Bburago pravio...sada ih, barem kod nas ni nema...
Ferrari nije ni cudo sto ne mozes da nadjes od BBURAGO , kad ga vise ne proizvode. ja sam ranije , dok BBURAGO nije zapao u finansijsku krizu , kupio sve Ferrari-je koji su napravljeni u seriji 1/43 , osim jednog , FERRARI 308 GTB RALLY. Dakle ja imam FERRARI F40 , FERRARI F50 , FERRARI F50 HARD - TOP , FERRARI 456 GT , FERRARI 550 MARANELLO , FERRARI TESTAROSSA , FERRARI GTO , FERRARI 512 BB , FERRARI 348 TB. Koliko je meni poznato , BBURAGO valjda ne sme neko vreme da proizvodi FERRARI , a zasto je to tako , ne bih tacno znao da kazem , ali znam da sam video da neki drugi proizvode FERRARI. Ja takodje imam i FERRARI F50 i FERRARI F40 u razmeri , ja mislim 1/87 od MAJORETTE.
[goranep, gde si ovo iskopao? u kojim radnjama se ovo pojavilo? jesu li to 1/87 ili 1/72?
Ovo se pojavilo kod nas ali nisam jos stigao da detaljnije pogledam o cemu se radi.
Kamioni su u razmeri 1/72 firme new-ray.Ja sam uspeo da nabavim par modela pre jedno mesec dana i mogu vam reci da su modeli solidno uradjeni.![]()
Kamioni su u razmeri 1/72 firme new-ray.Ja sam uspeo da nabavim par modela pre jedno mesec dana i mogu vam reci da su modeli solidno uradjeni.![]()
Mislim da se radi o AUTOMAXX firmi imaju i komplet od 4 kamiona i 4 policijskih automobila po ceni od 2000 din![]()
Mislim da se radi o AUTOMAXX firmi imaju i komplet od 4 kamiona i 4 policijskih automobila po ceni od 2000 din![]()
Inace AUTOMAXX je deo firme JOYCITY![]()
Inace AUTOMAXX je deo firme JOYCITY![]()
Upravu ste pogledao sam na kutiji i jeste joycity,a modele sam placao 450 din.slikao sam ih ranije,ali slikacu ih opet imam zutu skaniju i onog mana sa drvima,oba su na postolju.![]()