AUTOMOBILI U RAZMERI

Da, bili su skupi ali nisu bas imali neke detalje koliko se ja secam. . . Ni blizu Cararame. . .
Evo i mene posle duzeg vremena, nista novo nisma nabavio, ali sam poceo da sklapam RR i ide lagano. . . Uskoro cu da osedim od muke, ali neverovatno je koliko detalja ima, covek da ne poveruje sta su sve stavili u 1/8. . . U poslednje vreme radim na kocnicama, a juce sma malo radio i na elektrici u kolima. . . Jos samo benzin da se sipa. . .

Ma stalo mi je gligi brate ali kosta 2200 din.u razmeri 1\55,a za te pare imam kamion od new-ray u razmeri 1\43.A ovo je taj siku.z:)

Bratac ako mislis na ovog mancica sa jahtom on je u 1/87z;) model je bas fin gledao sam ga uzivo ali mu cena jeste takva kakva je. Ali zasto ti to pricam? Ovakav kamion bi kod herpe, wikinga, brekine itd.. bio minimum 50ak i vise jura a to je bas bas mnogo... jedino ako mi ga neko kupi za poklonz:lol: A sto se tice new ray kamiona u 1/43 moras se sloziti da i nisu tolko sjajni, sam kamion i nije tolko los, mada za 43ojku ne razumem kako ima onakve farove i stopove?? to je moralo biti bolje, prikolica je bas losa ipak je to veca razmera. Sve u svemu cararama je cararama, onakvi modeli za onolike pare su fantasticni i preterani, e sad sto nemaju tolko modela u 1/87 i sto ih kod nas nema uopste, to je druga stvar...

Gligi, dobro kazes, kod nas UOPSTE nema modela u razmeri 1/87. Poslednje sam nabavio tri Mercedesova autobusa od RealToysa, ponegde se u gradu (NS) nadju zaostali primerci MB Actrosa od Wellyja i to je to. Da ne spominjem automobile. Njih jos nisam video. Jadno. Kad pogledam kataloge Brekine, Schuco, Herpa... milina jedna. Nazalost, kod nas samo pusti san.

Jeste... Tu kod vas nema nista, ako ima koja cararama da se nadje (a njima skidam kapu detalji + cena = fenomenalno za kolekciju), a ostalo bide neki krs koji mozda bolje i ne uzimati (detalji nula). Ja ovde na e-bay nalazim sve i svasta i samo cekam da se malo finansiski oporavim i onda da krenem u nabavku... Vec sam nasao 7 modela koje bih hteo nabaviti, 4 volvoa od motorarta i actrosa, volvoa i scaniu od Corgia i sve to u 1/87...

Jeste... Tu kod vas nema nista, ako ima koja cararama da se nadje (a njima skidam kapu detalji + cena = fenomenalno za kolekciju), a ostalo bide neki krs koji mozda bolje i ne uzimati (detalji nula). Ja ovde na e-bay nalazim sve i svasta i samo cekam da se malo finansiski oporavim i onda da krenem u nabavku... Vec sam nasao 7 modela koje bih hteo nabaviti, 4 volvoa od motorarta i actrosa, volvoa i scaniu od Corgia i sve to u 1/87...

Fantazija.Bar neko ako mi nemozemo.Samo pustaj slike kada budu stizali,da se tesimo.z:mrgreen:

Gligi upravu si.Isao sam da ga vidim ponovo i jeste 1\87.Medjutim kupio sam jedan kamion i razocaran sam.Nista narocito.Ikod mene u jagodini nista katastrofa.z:((Kod mene se pojavio taj real toy isto autobusi u razmeri 1\87.Izgledaju mi fino,kupio bih jedan.

Ova Scania nije bas 1/87 to je neka njihova ne odredjena razmera, otprilike 1/90... zato je malo i losijiz;) A sto se tice real toy buseva preporucujem ti da uzmes, za te pare su sasvim okz:) ja imam jedan za sada, mozda uzmem jos koju boju...

Back