Svim kolekcionarima i clanovima zelim srecnu novu godinu 
i pune police modela

i pune police modela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega iz Jagodine koji ferrari imaš od buraga ?
Da li bi menjao ferrarija 126 ?
Nemogu da menjam jer to mi je poklon,a i to su moja cetiri omiljena bolida.Ali potrudicu se ako mogu da ti nabavim kod nekih moih ortaka.P.S.LJUDI GDE STE.
nikada losija poseta.
a i novi rekord,niko se nije javio 5 dana.
![]()
Ma stalo mi je gligi brate ali kosta 2200 din.u razmeri 1\55,a za te pare imam kamion od new-ray u razmeri 1\43.A ovo je taj siku.![]()
Jeste... Tu kod vas nema nista, ako ima koja cararama da se nadje (a njima skidam kapu detalji + cena = fenomenalno za kolekciju), a ostalo bide neki krs koji mozda bolje i ne uzimati (detalji nula). Ja ovde na e-bay nalazim sve i svasta i samo cekam da se malo finansiski oporavim i onda da krenem u nabavku... Vec sam nasao 7 modela koje bih hteo nabaviti, 4 volvoa od motorarta i actrosa, volvoa i scaniu od Corgia i sve to u 1/87...
Gligi upravu si.Isao sam da ga vidim ponovo i jeste 1\87.Medjutim kupio sam jedan kamion i razocaran sam.Nista narocito.Ikod mene u jagodini nista katastrofa.Kod mene se pojavio taj real toy isto autobusi u razmeri 1\87.Izgledaju mi fino,kupio bih jedan.