AUTOMOBILI U RAZMERI

Ja sam mog SLK MotorMax platio 1450 din samo je razlika sto je moj crni. Jel turbolimac beše u merkatoru ili,...
Nedo taj 928 je odlican, nije toliko lep kao auto, ali je izrada vrhunska. jedino boja onako, lepsi mi je beli. Cudi me da niko u 1/18 nema 600 pulmana ili Titovog Mecedesa. Ja sam ga vijao u Sunstar proizvodnji i bio na snizenju na medlcarworld-u sa nekih 60 na 30, i ja nisam hteo sivi nego sam cekao crni i nisam docekao. Vidim AutoArt da ga ima ali cena 129 evra cini mi se sto mi je ipak malo preskupo.

Ja sam mog SLK MotorMax platio 1450 din samo je razlika sto je moj crni. Jel turbolimac beše u merkatoru ili,...
Nedo taj 928 je odlican, nije toliko lep kao auto, ali je izrada vrhunska. jedino boja onako, lepsi mi je beli. Cudi me da niko u 1/18 nema 600 pulmana ili Titovog Mecedesa. Ja sam ga vijao u Sunstar proizvodnji i bio na snizenju na medlcarworld-u sa nekih 60 na 30, i ja nisam hteo sivi nego sam cekao crni i nisam docekao. Vidim AutoArt da ga ima ali cena 129 evra cini mi se sto mi je ipak malo preskupo.

Turbolimac je u Bazaru na drugom spratu,meni je pre par godina promakao sunstarov pulman na spensu u jednom decjem butiku za 50 evra

http://www.modellauto18.de/mercedesbenz-600-lwb-schwarz-autoart-118-p-8242.html

159€

Vala sto je mnogo, mnogo je!!!

Gledam ove cene po nemackim sajtovima, i uvek mi je najpovoljniji modelcarworld.de Tu sam platio 25e AutoArt BMW2002 tii, a drugde je po 35, 635Csi sam platio 25 na drugim sajtovima je kosta 35,...
Inave BomaBo je imao Pulmana ali su oni bili nabili zestoku cenu, a ja magarac kada je bio na snizenju ga ne kupim, pa makar i siv sto je bio. Bio je crni obican pulman a ja hteo kabioleta crnog i od Signature sam hteo da kupim Mercedes Benz 770K kabriolet ( Hitlerov auto) ali za sad nista od toga. Ni crnog 770K ni crnog pulmana trenutno nema

Poslednja izmena:
Ovo sam dobio na poklon ovih dana...
Toyota 7 - od firme delPrado, razmera 1:43.

Prilozi

• delPrado Toyota 7_3.JPG
    delPrado Toyota 7_3.JPG
    24,2 KB · Pregleda: 7
yu7one

Da li mozes nekako da saznas gde je kupljen DelPrado? Video sam par njihovih modela i veoma sam zadovoljan odnosom cena - kvalitet.

Inace, i ja ti savetujem da nastavis sa skupljanjem i 1-87 i 1-43, ali isto tako ti savetujem da odredis prioritet. Svi u pocetku imaju dilemu koju razmeru skupljati. Moj prioritet je 43rojka, mada imam stotinak 24vorki i sedamdesetak 18tica.

@Bane NS

S obzirom da se orijentises na drugu razmeru, da li imas u planu prodaju nekih maketa u razmeri 1/18. Ako imas zainteresovan sam za otkup maketa.

Pa naslo bi se par komada. Mogu ti na mail poslati fotku, samo mi treba tvoj e-mail.

edit: Davno sam se orjentisao na 43rojku, ali to ne znaci da sam se "pozdravio" sa drugim razmerama. Dakle, u mojoj kolekciji su i druge razmere, ali sam ih limitirao na odredjene modele i proizvodjace, kako zbog love i parking mesta, tako i zbog spektra modela u korist 43rojke.
Kao sto sam vec ranije pisao..

..kod 24vorke me interesuje da skupim ceo opus italijanskog Bburaga (fali mi 30tak onih najstarijih). Isto tako interesuje me i Polistil. Od ostalih proizvodjaca tek po koji odredjen model.

..kod 18tica, pored kompletnog Bburaga, me iskljucivo interesuju meni omiljeni modeli.

U razmeri 1-43 nemam temu, ali stavljam akcenat na istocne modele, kao i na starije proizvodjace: Politoys-Polistil, Mebetoys, Norev, Corgi, Schuco, Gama..

Poslednja izmena:
...a inace imam dosta modela od Polytoys, Mebetoys, Corgi, Schuco, jos dok je bio Schuco Modell... Matchboxa. Sve iz nekih sredine sedamdesetih, pocetka osamdesetih godina. Kupovao sa burazerom kao jos kao klinci. Ima krseva, a ima i vrlo dobro sacuvanih primeraka. Samo sve to treba staviti na gomilu i videti sta je cemu. Eto meni domaci zadatak...

...a inace imam dosta modela od Polytoys, Mebetoys, Corgi, Schuco, jos dok je bio Schuco Modell... Matchboxa. Sve iz nekih sredine sedamdesetih, pocetka osamdesetih godina. Kupovao sa burazerom kao jos kao klinci. Ima krseva, a ima i vrlo dobro sacuvanih primeraka. Samo sve to treba staviti na gomilu i videti sta je cemu. Eto meni domaci zadatak...

Imam i ja dosta krseva, jer se bavim i restauracijom, pa cesto od dva tri modela napravim jedan ceo, tako da ako ti treba delova, vici! Ako ne budes imao strpljenja za restauraciju, evo znas kome da utrapis te krseve :klap: ! Imam i modela za trampu.

Evo opet dva noviteta:
-GOLF I LS iz 1974 od Vitesse-a, model koji nije ništa specijalno ali je jedini model prvog golfa u običnoj verziji.
-BMW 2002 L iz 1974 od Autoart-a............sušta suprotnost od izrade golfa,odličan model.

Baš tako sam mislio. Da si dobro pročitao šta sam napisao i ti bi se složio.
"jedini model prvog golfa u običnoj verziji"
Solido je imao GTI verziju iz 1977 godine.

Ianče Solidova inačica Golfa je daleko solidnije napravljena ali....................

Back