goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
U Novom Sadu su cene Maista oko 2500din u Dexyco a Motormaxa 1800din u Turbolimacu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mog SLK MotorMax platio 1450 din samo je razlika sto je moj crni. Jel turbolimac beše u merkatoru ili,...
Nedo taj 928 je odlican, nije toliko lep kao auto, ali je izrada vrhunska. jedino boja onako, lepsi mi je beli. Cudi me da niko u 1/18 nema 600 pulmana ili Titovog Mecedesa. Ja sam ga vijao u Sunstar proizvodnji i bio na snizenju na medlcarworld-u sa nekih 60 na 30, i ja nisam hteo sivi nego sam cekao crni i nisam docekao. Vidim AutoArt da ga ima ali cena 129 evra cini mi se sto mi je ipak malo preskupo.
Ja sam mog SLK MotorMax platio 1450 din samo je razlika sto je moj crni. Jel turbolimac beše u merkatoru ili,...
Nedo taj 928 je odlican, nije toliko lep kao auto, ali je izrada vrhunska. jedino boja onako, lepsi mi je beli. Cudi me da niko u 1/18 nema 600 pulmana ili Titovog Mecedesa. Ja sam ga vijao u Sunstar proizvodnji i bio na snizenju na medlcarworld-u sa nekih 60 na 30, i ja nisam hteo sivi nego sam cekao crni i nisam docekao. Vidim AutoArt da ga ima ali cena 129 evra cini mi se sto mi je ipak malo preskupo.
@Bane NS
S obzirom da se orijentises na drugu razmeru, da li imas u planu prodaju nekih maketa u razmeri 1/18. Ako imas zainteresovan sam za otkup maketa.
Pa naslo bi se par komada. Mogu ti na mail poslati fotku, samo mi treba tvoj e-mail.
nebeski:danas izišlo na talijanskim trafikama, u izdanju Quattroruotea - model Fiata 128 u razmjeri 1:24. Cijena oko 20 eura, a uz njega dođe i knjiga od 48 strana, tvrde korice sa originalnim slikama, testovima iz Quattroruotea.....
![]()
![]()
...a inace imam dosta modela od Polytoys, Mebetoys, Corgi, Schuco, jos dok je bio Schuco Modell... Matchboxa. Sve iz nekih sredine sedamdesetih, pocetka osamdesetih godina. Kupovao sa burazerom kao jos kao klinci. Ima krseva, a ima i vrlo dobro sacuvanih primeraka. Samo sve to treba staviti na gomilu i videti sta je cemu. Eto meni domaci zadatak...