AUTOMOBILI U RAZMERI

Model je proizveo Norev,po nalogu Renaulta,kupljen u Renaultu,preko njihove prodajne mreže i na kutiji stoji Alpine Renault A310 V6 te godina proizvodnje 1974.
Ono šta ne znam ja pročitam,ali stoji da i u Renaultu mogu dati pogrešan podatak za svoj proizvod (ne bi bilo prvi put).

Nedo na tvojoj kutiji je dobar datum.Postoje dve alpine 310.prva ima oznaku A 310 V6 PACK GT,i toje tvoja iz 1974 godine.Druga ima oznaku A 310 V6 TURBO i ona je radjena 1978 godine4.Razlika je mala.Iz 1978 ima spojene farove i zmigavce,a tvoja iz 1974 ima farove bez zmigavaca.:D:D

poceo sam sa sakupljanjem automobile skoro..ali bih najvise woleo da imam nase automobile..u bilo kojoj razmeri..imam ficu i Yuga ali mi je Yugo u ocajnom stanju.. pa da me saweujete kako da ga renowiram i cime da premazujem automobile da sijaju..

inace bih sakupljao old timere u razmeri 1/24...gde mogu da ih nadjem i koje cene se krecu.

ocekujem odgowor i sawet..:|

Prilozi

• STA55625.jpg
    STA55625.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 11
  • STA55626.jpg
    STA55626.jpg
    39,8 KB · Pregleda: 13
  • STA55627.jpg
    STA55627.jpg
    30,3 KB · Pregleda: 10
  • STA55628.jpg
    STA55628.jpg
    35,7 KB · Pregleda: 10
Evo poslije petnestak dana napokon je stiglo nešta novo.
MG TC MIDGET iz 1947 od YatMing-a. Zanimljiv model,ne baš precizna izrada ali i cijena je bila u okviru toga,čak i bolja.Model je uzet preko Ebay-a,plaćen je sa poštarinom iz Velike Britanije nepunih 20.- € i stigao je četvrti dan.

Evo me opet poslije 10-ak dana odmora u toplim krajevima.
Sa putovanja ništa novoga ali su mi je u međuvremenu stigla tri modela nabavljena na ebay.
1.Range Rover 4.6 HSE od Auto Art-a
2.Ford Capri RS 2600 od Minichamps-a
3.Opel Olympia A coupe od Revell-a
Naravno, sve u 1:18.
Inače sam na ebay nabavio još par komada pa ih očekujem svaki dan.

Pozdrav Drustvu! Nije me dugo bilo ovde jer.. nekako ja sve zamrlo, ili mi se samo cini!? Vidim ima novih forumasa kolekcionara! Super!!!

Nedo

Cestitam na popunjavanju kolekcije Burago Ferarija!

acajagodinac85

Vidim da skupljas 43ojku. Zanima me sta imas od Polistila, starih Noreva i Ruskih modela!
Preporucujem ti da se registrujes na autici.net

Pozdrav Drustvu! Nije me dugo bilo ovde jer.. nekako ja sve zamrlo, ili mi se samo cini!? Vidim ima novih forumasa kolekcionara! Super!!!

Nedo

Cestitam na popunjavanju kolekcije Burago Ferarija!

acajagodinac85

Vidim da skupljas 43ojku. Zanima me sta imas od Polistila, starih Noreva i Ruskih modela!
Preporucujem ti da se registrujes na autici.net

Pozdrav Bane.Drago mi je da te interesuju 1\43 modeli pogotovo ove firme.Do rusa se tesko dolazi.Ono stoja imam je LADA-VAZ 2101 I LADA KARAVAN.Od noreva imam PEUGEOT 604,PEUGEOT 504,SIMKA 1308 GT,PORSCHE CARERA RSR MARTINI,CITROEN 2CV6 SPACEK.,NSU RO 80.Imam i autice firme MEBETOYS.Sigurno si cuo i za njih.To su sve stari modeli.ALFA ROMEO JR.ZAGATO,FIAT 850,FIAT 124 COUPE,RENO ALPINA.,CITROEN DS 19.Posedujem i mjedan model koji najvise volim.Siguran sam da ga nema niko stariji.To je CESKA PRAGA firme IGRA iz 1908 godine.Opolistila imam CITROEN GS,BUBA 1200 ,PEUGEOT 504,CITROEN AMI 8,RENO 5,FORD TAUNUS COUPE GT,LIGIER J 32,FIAT 127.Ostalo je sve firma CARARAMA,NEW-RAY,YATMING,WELLY,MAISTO,BBURAGO,ITD.Imam ih oko 500 modela.:D

Veoma lepa kolekcija!!!!! Da li bi mogao da postavis par fotki tih modela sto si nabrojao (naravno grupnu fotku)?

Moja kolekcija broji
u 1-18 - 70tak komada (Bburago, Maisto, Solido, Welly, Majorette),
u 1-24 - 120tak (Bburago, Maisto, Welly, Polistil, MotorMax, Cararama, Revel..),
u 1:43 - preko 200 komada (Cararama, Polistil-Politoys, Mebetoys, Norev, Rusi, Gama, NewRay..) koje racunam u kolekciju.
Imam dosta lepih i sada vec retkih modela spremnih za restauraciju, pa ih trenutno ne racunam u kolekciju! Razmera 1-43 mi je primarna!

Imam dva modela od Ceske Igre, ali nisu u 43ojci vec u 36tici i plasticni su.. i meni veoma lepi!
Naravno da znam za Mebetoys i imam par komada!
Rusa imam.. mislim 15tak komada i veoma sam zadovoljan njihovim modelima! Po kvalitetu bih izdvojio recimo Ladu Nivu, Volgu Karavan, Uaza, Zila..

Da li mozda imas neke modele za trampu?

Veoma lepa kolekcija!!!!! Da li bi mogao da postavis par fotki tih modela sto si nabrojao (naravno grupnu fotku)?

Moja kolekcija broji
u 1-18 - 70tak komada (Bburago, Maisto, Solido, Welly, Majorette),
u 1-24 - 120tak (Bburago, Maisto, Welly, Polistil, MotorMax, Cararama, Revel..),
u 1:43 - preko 200 komada (Cararama, Polistil-Politoys, Mebetoys, Norev, Rusi, Gama, NewRay..) koje racunam u kolekciju.
Imam dosta lepih i sada vec retkih modela spremnih za restauraciju, pa ih trenutno ne racunam u kolekciju! Razmera 1-43 mi je primarna!

Imam dva modela od Ceske Igre, ali nisu u 43ojci vec u 36tici i plasticni su.. i meni veoma lepi!
Naravno da znam za Mebetoys i imam par komada!
Rusa imam.. mislim 15tak komada i veoma sam zadovoljan njihovim modelima! Po kvalitetu bih izdvojio recimo Ladu Nivu, Volgu Karavan, Uaza, Zila..

Da li mozda imas neke modele za trampu?
1\18 imam samo jedan model i to mercedes e 320 firme kjoso,50 modela 1\24 isto welly,bburago, revel,maisto,ali to su vecinom automobili 50-60-70tih godina.Ostali 1\43 su istari i novi modeli.Za zamenu nemam nista.Za restauraciju imam model koji sam skoro nasao na jednom tavanu model simke 1307 1\24 firme mebetois.Na rusima ti zavidim jer neznam sta bih dao za njih.Iova dva sam nasao na buvljaku i imao sam srece da su bili u dobrom stanju.Slike cu ti poslati a u medjuvremenu ako se vratis nekoliko stranica nazad videces moje autice.

Skanija je cararama al u razmeri 1:80, sasvim sam zadovoljan njom, nasao sam je u metrou i ima jos izvedbi kao mikser cetvoroosovinac, slep-sluzba i smecar. Dok je volvo NewRay 1:87 ali mogao bi biti bolji... uzeo sam ga u nekoj prodavnici igracaka zato sto nisam imao ni jednog volvoa... svi su u razmeri 1:87 sem skanije i aktrosa cisterne(isto cararama) koji su 1:80... ima bre cararama extra modele samo se kod nas tesko nalaze... a slike probacu bolje....

Skanija je cararama al u razmeri 1:80, sasvim sam zadovoljan njom, nasao sam je u metrou i ima jos izvedbi kao mikser cetvoroosovinac, slep-sluzba i smecar. Dok je volvo NewRay 1:87 ali mogao bi biti bolji... uzeo sam ga u nekoj prodavnici igracaka zato sto nisam imao ni jednog volvoa... svi su u razmeri 1:87 sem skanije i aktrosa cisterne(isto cararama) koji su 1:80... ima bre cararama extra modele samo se kod nas tesko nalaze... a slike probacu bolje....
Moji svi modeli su od Cararame. Ta scainina cisterna, i 4 actrosa u 1/87. Njih imas da pazaris u Tempo, ovde u NS sam tu nasao neke modele, pa vidi u bgd sta ima. Inace za taj metro treba ona kao neka ulaznica ako se ne varam je li tako?

Moji svi modeli su od Cararame. Ta scainina cisterna, i 4 actrosa u 1/87. Njih imas da pazaris u Tempo, ovde u NS sam tu nasao neke modele, pa vidi u bgd sta ima. Inace za taj metro treba ona kao neka ulaznica ako se ne varam je li tako?

Da treba ona kartica, ali ja kupujem na ortakovu... Bio sam davno u tempu nisu imali nista, videcu da skoknem ovih dana...

Back