AUTOMOBILI U RAZMERI

Marauder:
By the way Hemi, posto sad imam ovaj Torino u 1:18, onaj drugi '71 Torino Cobra u 1:24 ide tebi.

blue_eek2.gif

joj!

Jel bele bojeo, onaj sto si vec postavljao?
ovaj?

IMG_0436-1.jpg

sta ce ti motori?
ja imam samo jedan i to, naravno, "usa"...

Capetan America koji je vozio Piter Fonda u Easy Rideru
plastican ali ok, lepo ofarban u 1:12 razmeri

800px-ZweiRadMuseumNSU_EasyRider2.JPG

voleo bi kad bi nasao i Billy, drugi motor koji je vozio Denis Hooper

easyrider.jpg

Pa eto nekako milim da ce motori fino izgledati. Taman ce da popune prazninu izmedju auta. A dosta su jeftini, manje sam platio ove motore nego sto inace placam one male autice.

Imam takodje jedan veci motor, ali je jedan od custom motora, mislim da je 1:12 ili 1:8.

sto se mene tice, only 4 wheels... :wink:
ne bi ni uzeo Capetan Americu da nije iz Easy Ridera koji je super film, pravi rebele movie...
Inace, nikad nije bilo vise radnji u gradu sa modelima i nikada nije bilo manje amerikanca da se kupi. Austin i ja cesto obilazimo radnje i javljamo jedan drugom sta se pojavilo a nema nista sto me interesuje. Zadnji model ( ako ne racunamo hot wheels mada i njih retko kupujem ) sam kupio pre pola godine!

I moja lista se polako skracuje.

Nekad sam znao uci u prodavnicu i nebi znao sta bi pre kupio. A sada kad udjem po pet puta gledam jedno isto i mislim se sta bi kupio jer nema modela koga bi bas hteo da imam. Onog Trans Am i F-100 gore sam kupio samo da bi popunio kolekciju. Nemoj pogresno da me razumes, i dalje mi je jako drago kad ih kupim, ali nema uzbudjenja kojeg je nekad bilo i sve cesce pocinjem da mislim da samo bacam pare.

A reakciju roditelja (posebno keve) da ne spominjem. Cini mi se da je vreme da pocnem sam da zivim.

ja bi sad kupio sve sto mi dodje pod ruku, samo da je US i da je 1:24 ili manje i da je ok uradjeno. Nasao sam 1:43 Chevy 57 ali je jezivo los i naleteo sam na 05 F150 Maisto i 53 C 10 Maisto ali su losih proporcija, recimo F150 je iste duzine kao Wrangler pa zato i nisam hteo da ih uzmem. Volim pick upove, nemam ni jedan ( osim El Camina ) ali prvo moram da krenem na muscle...

ma nema frke, vec si mi mnogo pomogao i svaki model koji imam iz amerike je vazan deo kolekcije
Inace, ludim od toga sto nigde ne mogu da nadjem celu kolekciju Maista u 1:24. Ima Tbolt, ima Chevelle 1966, ima Nova 1969 ima par modela koje bi trebao da imam u kolekciji ali nikako da ih nadjem, samo audi tt i nova buba... :roll:

nije frka i nije hitno
cak bi se mozda razocarao kad bi nasao 69 Novu Maisto, jezivo joj je los zadnji kraj. kad si mi poslao johnny lightning modele malo sam gledao na njihovom sajtu 69 novu, razlika je ogromna.

JL Nova

53573B.jpg

Maisto Nova

%5Cprodimages%5Cpicture%5C31262-00000020.gif

Maisto ima problem za zadnjim fenderom. Kod mog '70 GTX je uradjen suvise kockasto, bas se vidi da nije kao kod pravog automobila, ali ******, gde bi drugde nasao '70 GTX i to plum crazy... :wink:

Back