AUTOMOBILI U RAZMERI

Najnovije u mojoj kolekciji.

Prve 2 slike su 1977 Pontiac Firebird Formula (crveni) i 1967 Ford Mustang Shelby GT350 (plavi). Oba su 1:18 i American Muscle.

Druge 2 slike su 1968 Chevrolet Pick-Up (crveni) i 1960 Ford Starliner (beli). Oba su 1:18. Chevy je Johnny Lightining, a Ford American Muscle.

IMG_0435-6-1.jpg

IMG_0436-6-1.jpg

IMG_0437-3-1.jpg

IMG_0438-1-1.jpg

A ne bas tako davno bio sam u prodavnici i imali su obican Rebel. I ja se bas razocaram sto nije Machine. Kad juce vidim dobili i Machine.

Imali su takodje fenomenalan 1960 Chrysler 300F, ali mi se nije svidelo sto je Convertible tako da sam uzeo DeSoto umesto njega.

Mogu ti reči za 1:18 jer ipak to više pratim.
Koliko znam niko nema u ponudi Xsaru VTS civilnu verziju ,uglavnom svi prave WRC verzije. Tu se može nači modela od AutoArt-a,Solido(Majorette) i SunStar-a raznih boja,sa raznih rellya te sa raznim vozačima.AutoArt pravi "civilnu" verziju WRC-a u bjeloj i crvenoj boji bez takmičarskih oznaka.Na www.scale18.com sam vidio da neka kineska fabrika(D....) pravi sivi model Xsare sa naznakom da je to kineska verzija.U svakom slučaju VTS model niko ne nudi.

Pozdrav narode. Novi sam na forumu pa me interesuje gdje u Srbiji (po mogućnosti Beograd) ili BiH, i po kojoj cijeni mogu kupiti Bburago Ferrari F 40 ili F50 ili testerosu u razmjeru 1:18. Nisam kolekcionar nego Ferrari kao auto mi se sviđa a već posjedujem maketu Lamborghini Diablo 1:18 pa bi htio imati oba.
Hvala unaprijed

Koliko sam primijetio, surfajući net-om, barem na sajtu Bburaga i nema Ferrari-ja. Kad bi onda mogao barem naći u razmjeri 1:18 nekog drugog proizvođača. Pošto mi je auto-maketarstvo velika nepoznanica da li neko može napisati spisak proizvođača maketa (poželjan omjer 1:18) čije je proizvode moguće naći u Beogradu ili pak u BiH (Banja Luka)

Hvala

Back