AUTOMOBILI U RAZMERI

Poprilicno slabo ih ima. Ne znam kako je u Srbiji, ali ove u Americi automobila u 1:24 ima najmanje.

Ja ih imam nekoliko, ali su uglavnom pickupi. Ovako napamet znam da imam '56 Chevy, '56 Oldsmobile, '57 Chevy, '55 Chrysler C300 i '57 Ford Ranchero.

Ali zato imam nekoliko pickupa.

vec ti je jasno, 1:18 je za mene preskup i prevelik, sad hocu da sredim sobu i nadam se da cu uspeti da sve velike modele ( 30tak 1:24 i jedan 1:18 ) spakujem na jedno mesto. inace, 1:18 su daleko rasprostranjeniji svugda ali meni je manja razmera prirasla za srce. interesantno, po ns sam daleko veci izbor musclea nalazio u 1:24 nego u 1:18 gde je bilo vise americkih automobila ali ne i muscle

svaka moja devoja je morala da postuje automobile jer da nije njih ne bi mogao da vodim po zezanjima, provodima i ostalim zahtevnim lokacijama a i veoma im je lepo kad smeste dupe u neka nova kola... :wink: zato i cute kad se zatrcim u radnju sa igrackama da gledam modele....hehehe

recimo moja cura zna dosta o kolima, za zensko naravno... ume da ceni, bila je zaljubljena u maserati quatroporte, a sad je zaljubljena u novog mustanga, a i pomaze mi u trazenju modela... idealna devojaka.. jos samo da nauci da vozi

Zanimljivo, zar ne?

IMG_0446-2-1.jpg

Danas je bio bas dobar dan. Javi mi jedan prijatelj za mesto gde se nekada okupljaju ljudi i prodaju diecast. I odem jutros i bas sam kupio mnogo modela.

Sve ovo sam dobio za $150.

'69 Daytona, 69 Camaro, '69 442, '69 Charger, '71 GTX, svi 1:18.

IMG_0446.jpg

'67 Cougar, '71 Torino Cobra, '72 Eldorado, Ford F-650, svi 1:18.

IMG_0447.jpg

I ostatak

IMG_0448.jpg

Back