AUTOMOBILI U RAZMERI

Ako može, odgovorit ću ja...
Kolega koji je osmislio program i cijeli forum je sav taj posao odradio u roku od 2 dana. Napravio je samo osnovno, tako da se forumom može služiti. Trenutno je isti cij. kolega, "tata" foruma zauzet drugim stvarima, kako privatno, tako i na poslu, ali je čvrsto obećao uskoro svima dodijeliti password-e za prijavu. U pitanju je par narednih dana, siguran sam da će to odraditi. Osim za registraciju ima u planu i još nekih dogradnji foruma, ali to ćete već vidjeti...

Pozdrav svima!

Najnovije u kolekciji, upravo stiglo.

IMG_0434-4-1.jpg

Sinoc na internetu nadjem adresu prodavnice koja prodaje NASCAR automobile. I jutros cim sam ustao odem.

Imaju identicne modele koji se prodaju preko NASCAR.com tj. to su najbolji modeli koji su dostupni. Takodje prodaju majice, postere, slike ... ustvari, prodaju sve sta je povezano sa NASCAR.

Ali cene ubijaju. Za 1:64 Richard Petty Chargera traze cak $10 sto je bas previse.

Vecina modela su 1:24 i prodaju se za $65. Najvise su mi se dopali Kyle Busch i Kasey Kahne.

KyleBusch-1.jpg

KaseyKahne-1.jpg

Kod mene je bilo obrnuto.Prvo sam sve sakupljao, pa sam odlučio nabavljati samo modele u 1:18 te sam se riješio dosta modela u drugim omjerima (ostalo je još 10-ak komada) a sada mi je opet došlo da poćnem nabavljati još neki omjer ali će to biti baš nešta specifično (terenci u 1:43 ili teretnjaci u 1:43,kabrioleti između I i II svj.rata u 1:64 ili....).
Odluka slijedi u narednom periodu.
Da li ti se javio isporcic ?

Male promene kod mene.

Kupio sam novi namestaj gde drzim Chevrolet Corvette (prva 3 reda), Ford Thundebirde (4. red) i Chevrolet Chevelle (5. red).

IMG_0434-10.jpg

Evo kako se uklapa u ceo podrum:

IMG_0435-5.jpg

IMG_0436-5.jpg

Sad sam konacno oslobodio malo slobodnog mesta, ali verujem da ce to biti brzo popunjeno. :lol:

Slike%20Auta%20MG_0437-2.jpg

Back