Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
A evo glavni razlog zasto sam isao u prodavnicu. Obisao sam pola grada na ih nadjem, ali i dalje nisam uspeo naci Barbossu koga sam najvise hteo. Tako da cu najverovatnije morati naruciti preko eBay.
Evo sta mi je danas stiglo:
Dodge Charger (levo) i Toyota Camry (desno), oba 1:24, koje Dave Blaney vozi u NASCAR. Ne volim ni Blaneya ni Toyotu ali mi se svidja kako ime sponzora izgleda na autu.
Ali moraces sam doci po Torino i magazine.
Jer ja sam odlucio da ne dolazim u Srbiju na leto. Mozda se ta odluka promeni, ali cisto sumnjam. Cale, keva i brat ce dolaziti, ali ja ostajem. Najverovatnije ce mi doci drug iz Idaha sa kojim sam letos isao u Vegas.
Ford je napravio poprilicno mnogo Torina, ali ih je poprilicno tesko naci u prodaji. Ne drze na ceni kao glavni konkurenti (Chevelle, GS, 442 ...), pa ih malo ko cuva i restorira.
Ono od prije mjesec dana je bilo izuzetno.Zato sam se sada malo primirio.
Pokušavam da napokon skupim sve što imam okolo, već nabavljeno ,pa ću onda dalje
Nije ništa posebno ali ja sinoć kupih još jedan
PEUGEOT 307 WRC-RALLYE MONTE CARLO 2004 od SOLIDO(kutija Majorette).
Prije sam imao onu "prljavu verziju" sa dodatnim farovima na haubi i uskim točkovima,da je nazovem "snježna verzija" a ovaj model je čist,salonski.
Pa valjda si do sada skontao da je kod mene sve 1:18 .
Naime od nove godine nabavljam samo ovaj omjer.Može se desiti da mi naleti neki u drugom omjeru ali su to uglavnom pokloni koje malo zadržim pa ih pokušam zamjeniti za moje mjerilo.