AUTOMOBILI U RAZMERI

HEMI 426:
ima zainteresovanih za starije Harleye i Indiane

Imas dobru firmu zove se Guiloy iz Spanije rade fantasticne modele Indijana u 1/6 i 1/10 razmeri. Ja sam ih nekada imao i znam da su bili skupi ali su se prodavali, oni rade i GP serije, ulicne, kroserke... Rade im amortizeri prednji i zadnji, kada okreces tocak okrece im se i lanac...

Najnovija slika moje kolekcije

IMG_0413.jpg

Е ја тек сад улетех у ову тему... увек сам хтео овако нешто, ал' јбг... вероватно је кинта учинила своје... него... можда сте помињали, а мене искрено мрзи да листам сад ових 60-ак страна, да ли има негде код нас (у БГ или Србији) да се купе ове макете? Чуо сам да нека фирма из Шапца прави те стварчице MPlast се ваљда зове, али не знам да ли праве играчке за децу или ове праве макете...

Dovla:
Е ја тек сад улетех у ову тему... увек сам хтео овако нешто, ал' јбг... вероватно је кинта учинила своје... него... можда сте помињали, а мене искрено мрзи да листам сад ових 60-ак страна, да ли има негде код нас (у БГ или Србији) да се купе ове макете? Чуо сам да нека фирма из Шапца прави те стварчице MPlast се ваљда зове, али не знам да ли праве играчке за децу или ове праве макете...

Dovla, imas fenomenalnu prodavnicu Boma Bo na 3 spratu TC Piramida.
Odlicna ponuda koja ce jos biti dosta prosirena. Koliko sam shvatio u pregovorima su sa jos par proizvodjaca.
Cene su od 2100 do preko 5500 din.
A ti preko 5500 - strava izgledaju :p
Ima jos nekih prodavnica, ali dalje od ove ne moras.

Dovla:
Чуо сам да нека фирма из Шапца прави те стварчице MPlast се ваљда зове, али не знам да ли праве играчке за децу или ове праве макете...

M-Plast ne pravi nista, vec samo uvozi. Uvozili su BBurago i Hot Wheels ali sada nemaju bas nista (bio sam odmah posle nove godine)

Sad me podseti, video sam u Interexu '65 Rivieru, pa ako nekoga interesuje...

Е сад прелистах мало уназад... да ли се у овом Бома Бо - у могу наћи неки модели VW-a??? Конкретно хтео бих да набавим све варијанте Голфа и Пасата (немојте да ме смарате о томе да је VW крш и немачко срање итд све ја то знам али сам емотивно везан за њих :P )...

Dovla:
Е сад прелистах мало уназад... да ли се у овом Бома Бо - у могу наћи неки модели VW-a??? Конкретно хтео бих да набавим све варијанте Голфа и Пасата (немојте да ме смарате о томе да је VW крш и немачко срање итд све ја то знам али сам емотивно везан за њих :P )...

Pa slusaj druze ovako:
Ja skupljam US cars, tako da na ostale nisam obracao paznju ;)
Video sam u Boma Bo jednog Golfa keca, cini mi se.
Jedan od momaka iz prodavnice zna da se pojavi ovde na forumu bas u ovo vreme, pa ga ti pitaj. Njegov naziv je Bingo 1.
Mislim da mozes i da narucis.
Srecno, mada ne razumem te nemce :D

Back