AUTOMOBILI U RAZMERI

luci:
posto su 1:24 nije bitan proizvodjac, i ima li modela u kit-u i posto su oni....

i jel mogu ja to da porucim postom

Možeš da poručiš ako si u Srbiji.
Pošalji mi na email šta te zanima ili mi ostavi svoj email da ti pustim listu.

Maisto 1/24 je za sada stara 750 din. + PTT ali imam malo modela. Maisto je na carini i čekamo svaki dan da ga podignemo. Nova cena je 800-850din. Nas email je bomabo@beotel.net.
Uopšte šta god vas zanima pustite na email ili svratite u radnju
TC Piramida III sprat lokal 154
011/3186-499

Pozdrav
BOMA BO

Dr. Arslanagic:
Pa dobro, jeste li ozbiljni da uvozite modele na duze staze?
Da ne bude samo par meseci i cao :confused:
Dobro je znati da ima takva radnja.
Ali nemojte da derete sa cenama i imacete sigurnog kupca :D

Radnja postoji od 1995.

Od 1995. prodajemo BBurago, od 2000 prodajemo Maisto, od 2004 uvozimo i distribuiramo sledeće proizvodjače: Hotwheels, ERTL, JADA (od ove godine), Yat Ming (Road Legend, Road Signature), Signature Models. Imamo s vremena na vreme i manje razmere Carrarama, Yat Ming... Ako nekoga od kolekcionara zanimaju i Transformersi imamo i to (proizvodjac HASBRO). Za ovu godinu za sada smo u nekakvim pregovorima oko Revell-ovih modela die-cast 1/18 i Solido pa bice nesto u toku godine. Od Solida imamo WRC novitete 307 prljava od snega i farovima za nocnu voznju, BMW X5, Mitsubishi Paris Dakar novi. Cena za ove modele je 3.100,00.
Za oko 15 dana dobijamo oko 40 novih modela, neki su prodati vec unapred ali bice dobrih stvari. Preporucujem vam i DEXY CO gde mi plasiramo Yat Ming (Road Signature).
Kod nas kupuju kolekcionari koji pocinju i kolekcionari koji imaju po nekoliko stotina modela.

Pozdrav
Boma Bo

68Mustang428CJ:
A sta da se radi kad ostanes bez prostora, a i dalje postoji gomila diecast koje zelis?

Onda ostaješ dosledan svojim principima (kao Hobista) da su ipak autići najvažniji na svetu. Znači... kreneš da izbacuješ manje bitna živa bića iz sobe (kanarinci i ostale stvari poklanjaš svojim najbližima uz obrazloženje kako ih najviše voliš i sl. ) Oni će misliti da si se opametio i neće mnogo obraćati pažnju na tvoje kese sa automobilima koje krišom budeš unosio.

bingo1:
Radimo od 11:00 pa dokle radi tržni centar verovatno 15:00

A ko pita ne skita

EXTRA
victory_blacy.gif

bingo1:
Onda ostaješ dosledan svojim principima (kao Hobista) da su ipak autići najvažniji na svetu. Znači... kreneš da izbacuješ manje bitna živa bića iz sobe (kanarinci i ostale stvari poklanjaš svojim najbližima uz obrazloženje kako ih najviše voliš i sl. ) Oni će misliti da si se opametio i neće mnogo obraćati pažnju na tvoje kese sa automobilima koje krišom budeš unosio.

A posle toga?

bingo1:
Nije bitno koga ima nas vise posto smo mi i prodavnica igracaka, samo pitaj za modele.

Ja sam sklupljam samo americke automobile, najvise starije modele, imam preko 150 komada u svim razmerama ( od 1:82 - 1:18 ) ali me uvek nervira sto ni jedna firma ( recimo Maisto ) nema, celu ponudu gde bi mogao da nadjem ono sto mi treba. Interesuje me da mi kazete, sta imate od amerikanaca ( starijih ) i koliko kostaju, sta mogu da narucim preko vas ( dolazak u bg nije frka ) i koje sve firme mozete da nabavite...

Jutros sam dobio katalog sa novitetima iz Hotwhees-a. Ima dosta noviteta za ovu godine. Cene su naravno podigli. Od Ferrarija ima baš dosta noviteta. Ako te neki zanima pošalji. Jeftiniji modeli će biti oko 50 evra (noviteti za 2007) Elit oko 100-110 evra (noviteti za 2007) sve su novi kalupi. Biće i ovih koje ja trenutno imam, zavisi od zaliha. Sve 1/18. BBurago je bio solidan, ali u odnosu na kalupe i modele koji sada izlaze prilično je slab. Naravno Bburago ima povoljnu cenu u odnosu na ostale.

Back