Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Cene su ti vece nego igde cini mi se? Ajde smanjuj cene za ljude sa ovog foruma, i steci ces verne musterije. Kao sto znas preporuka je bitna stvar, pa ti vidi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garwor:Cene su ti vece nego igde cini mi se? Ajde smanjuj cene za ljude sa ovog foruma, i steci ces verne musterije. Kao sto znas preporuka je bitna stvar, pa ti vidi...
Dr. Arslanagic:Danas sam bio u Boma Bo.
Fenomenalni su. Svega ima, a decko me je informisao sta ce sve jos doci. Sto je najbolje - prosirice ponudu. Cini mi se da ce im cilj biti da se specijalizuju za modele.
Kupio sam Oldsmobile Toronado 1966
Odlican je! Podizu mu se farovi :D[/QUOTE]
Hvala na pohvalama, trudićemo se da budemo još bolji.
Uzgred dobar izbor i meni se Oldsmobil dopada, ali su mi podjednako lepi i Buick Riviera i Turbine
bingo1:Hvala na pohvalama, trudićemo se da budemo još bolji.
Uzgred dobar izbor i meni se Oldsmobil dopada, ali su mi podjednako lepi i Buick Riviera i Turbine
68Mustang428CJ:Fino zaradjujete.
Ovde u Americi ja sam ga kupio za $18 (oko 14 evra).
Dr. Arslanagic:Za bingo1
Mozete li mozda da nabavite Mustanga Boss - bilo koji, ili Cudu?
Da odma dodjem da rezervisem![]()
68Mustang428CJ:Skupo, bas skupo.
A ja se dvoumim dali da dam $45 za 1:18 '69 Mustanga Boss 429 u prodavnici ili da se nadam da cu ga naci jeftinije na netu. Vidim ima ih na internetu malo jeftiniji, ali kad platim postarinu izaslo bi me mozda $5-$8 jeftinije.
68Mustang428CJ:Ako su jeftini modeli onda kupujem u vecim kolicinama. Ali ako je skup model (kao ovaj Mustang) ne mogu kupiti vise od jednog.