AUTOMOBILI U RAZMERI

Gledam da kupujem uvek od istog tipa od koga vec duze vreme kupujem jer stvarno nikakvih problema nisam imao. Od Italijana ima nekoliko Lamborghinia i to je to. Ovaj Porsche sam stavio na "Watched Items" vec neko vreme i eto sinoc se odlucim da ga kupim.

upravo sam uzeo, Chrysler 300C Hemi ( Maisto ) i Ford Thunderbird ( Cararama ), u 1 :43. Tbird je bolje uradjen ali je 300C skroz ok za tu razmeru.

dsc00140uh3.jpg

MotorMax ce da pravi Gremlina i Pinta!!! Odlicno!!!
MotorMax moze da se kupi u ns i to na nekoliko mesta i nisu ni skupi, ima da kupim u svim dimenzijama! Prvo u 1:23 Gremlin, Pinto i Maverick ga nadjem ( maverick sam uvek voleo, steta sto je bio underpowered )!

luci:
@ hemi.. jesi poceo da radis na onom kadilaku sto si uzeo? kako napreduje

poceo sam ali zadnjih par dana nisam nista radio. uradio sam sasiju, motor, prednje vesanje, tockove i sad farbam enterijer ali sam tu naleteo na probleme sa farbom jer moram da je nanosim iz vise puta. odlucio sam da auto bude crn sa crvenim enterijerom i belim detaljima u njemu sto zahteva precizno farbanje pa to radim polako.

razumem te.... jedan od mojih ( najverovatnije nikad ostvarenih planova ) je da napravim kolekciju americkih racera 60 tih - Grand Sport, Cobra i Cobra Daytona, Cheetah, Chaparall.... tu nema mnogo automobila i cela kolekcija bi brojala max desetak primeraka ali bi bila vrhunska jer svaki auto je extremno redak i ima dobru pricu...

Potpuno te razumem. I ja zelim kolekciju, ali ja zelim po generacijama modela. Americke pickupe sam skoro zavrsio, a sad se okrecem Mustangu i Corvette. Nazalost, na listi su mi ostali najskuplji Mustanzi. Danas u prodavnici kad sam kupovao Camaro i Corvette gledam '69 Boss 429 $65, pa '66 Fastback $45, pa '68 Coupe $45 ....

Ovaj tip ima dosta dobru selekciju Mustanga
http://forums.bradbarnett.net/showthread.php?t=59382

Back