AUTOMOBILI U RAZMERI

68Charger440+6:
Naljutih coveka zbog Honde Civic
doh.gif

Nisam planirao nista kupovati, ali jutros mi stigao e-mail od osobe od koje uvek kupujem i kaze mi da zatvara eBay prodavnicu i ponudi mi solidan popust. Nisam mogao odoleti.

pazi, jednom sam i ja bio u iskusenju da kupim japanca ( ali sam izdrzao kao pravi ljubitelj amerikanaca ), nasao sam Eclipse spyder iz F&F II i posto mi se svideo kako je uradjen odlucim da ga kupim...medjutim, u tom momemntu se javi red neck hill billy mopar maniac Hemi u meni i kaze "sram te bilo" i ja odustanem... :lol:

A sinoc sam pricao sa tipom koji mi je prodao Silverado, on zivi u Sheboygan (oko 70 milja od mene) i kaze mi kako cesto putuje kroz Milwaukee i kako bi mi mogao doneti neke modele dosta jeftino. Tako da shipping ne moram placati.

Tako da bi trebao dobiti 7-8 modela (nekoliko Camara, nekoliko Mercedesa, Corvette, Navigator ...) za manje od $100 sto je odlicna cena

ma da kakve su to gluposti.... sala naravno

ja sam fan muscle cars a i bezveze mi je da radim neku evropsku egzotiku, a vec imam jedan Corvette tako da mi je glupo da odma sklapam jos jedan, a na mene ipak veci utisak ostavi nesto veliko sa malo hroma na sebi...

Mojo inventura modela izgleda ovako:
1:18 - 78 kom.
1:24 - 21 kom.
1:32/34 - 8 kom.
1:43 - 10 kom.
1:87 - 2 kom.
Motocikli 1:18 - 2 kom. i 1:32 - 2 kom.

to 68Charger440+6
dobro me šiješ u 1:18 . (ovo ispadne kao takmičenje)

Back