Aang
Početnik
- Poruka
- 41
Pozdrav svima!Zovem se Milos.Sakupljam iskljucivo 1/43 modele i za sad imam 20-ak autica.Kad sam saznao za ovaj forum potpuno sam se raspametio.Kolekcije su vam stvarno odlicne,svaka cast!Vec duze vreme vas pratim i vise puta sam oklevao da se prijavim,jer,moze se reci da sakupljam vise onako rekreativno(novcanik mi bas i nije u kondiciji
),ali na kraju nisam mogao da odolim.Svakako najvece odusevljenje je bilo kad sam prvi put saznao za ovaj forum.Naravno,odmah sam razglasio svima,posebno matorcima.Sad me,jel te,shvataju ozbiljnije,a polako uvlacim i caleta(sponzor svakako dobro doce
).Salim se,do sad sam zaista sve autice kupovao od svojih para.Zato ih i imam tako puno.I tako vas ja ugnjavih,izvinite,i svaka cast svima jos jednom.
),ali na kraju nisam mogao da odolim.Svakako najvece odusevljenje je bilo kad sam prvi put saznao za ovaj forum.Naravno,odmah sam razglasio svima,posebno matorcima.Sad me,jel te,shvataju ozbiljnije,a polako uvlacim i caleta(sponzor svakako dobro doce
).Salim se,do sad sam zaista sve autice kupovao od svojih para.Zato ih i imam tako puno.I tako vas ja ugnjavih,izvinite,i svaka cast svima jos jednom.

Koliko znam postoji jos i crni, medjtim crni se vise i ne nalazi tako lako, a ovaj je bio na aukciji pa je ugrabljen za manje para nego sto obicno kosta. Inace kad smo kod boje, prvi koji je uvezen u SAD je bio bas takav crven a koliko sam uspeo da izbunarim to je ujedno i jedini u toj crvenoj boji, a jedan od vlasnika je kasnije obojio felne u crno. Inace sad sam primetio auto ima jednu gresku, naime na originalnom autu nema suvozacevog retrovizora dok ga na modelu ima. . . A evo i par slika originalnog auta. . .

.Tako da sam krenuo od pocetka,pa cu ubacivati po koju sliku.Da probam prvo sa domacim.