AUTOMOBILI U RAZMERI

Pozdrav svima!Zovem se Milos.Sakupljam iskljucivo 1/43 modele i za sad imam 20-ak autica.Kad sam saznao za ovaj forum potpuno sam se raspametio.Kolekcije su vam stvarno odlicne,svaka cast!Vec duze vreme vas pratim i vise puta sam oklevao da se prijavim,jer,moze se reci da sakupljam vise onako rekreativno(novcanik mi bas i nije u kondiciji:mrgreen:),ali na kraju nisam mogao da odolim.Svakako najvece odusevljenje je bilo kad sam prvi put saznao za ovaj forum.Naravno,odmah sam razglasio svima,posebno matorcima.Sad me,jel te,shvataju ozbiljnije,a polako uvlacim i caleta(sponzor svakako dobro doce:)).Salim se,do sad sam zaista sve autice kupovao od svojih para.Zato ih i imam tako puno.I tako vas ja ugnjavih,izvinite,i svaka cast svima jos jednom.

Dobrodosao na forum ,mozes staviti slike da vidimo.
Ne moras zuriti sa kupovinom modela (da ti sponzor ne ukine lovu) ,polako ni mi nismo kupili sve odjednom .Drago mi je da su tvoji prihvatili to sto si odlucio da se bavis sa nekim hobijem ,jer je svakako bolje to nego neka kafana i alkohol a pogotovo droga.

Hvala na dobrodoslici!Pokusacu sutra da postavim koju sliku,ali nemam nista specijalno,uglavnom vec vidjeno.U pocetku sam imao dosta buragovih autica,tek po koju cararamu.Poslednjih par meseci se polako okrecem alfa romeo,mille miglia i abarth kolekciji.Stvarno su odlicno uradjeni i mogu se naci na limundu dosta povoljno.

goranp
Moram da dodam, nije zato sto ste vi trenutno na forumu,ali stvarno imate,po mom ukusu,kolekciju iz snova.Vise puta sam pregledao vasu kolekciju(odnosno deo),cak i na nekom bugarskom forumu,ako ne gresim.Svaka cast:worth:

Posle duze vremena evo i mene da se javim. . . U medjuvremenu svasta zanimljivo sam nabavio, a poslednji u nizu je ovaj svabo. . .

E_Class_W124_K108.JPG

Iz Velike Plane.Kod nas,i uopste u celom regionu,i burago je retkost.Jedino se na Jugopetrolovim pumpama nadje po koji model,uglavnom u izbledelim kutijama prekrivenim prasinom.Mozda bi neko i kupovao da su cene malo pristojnije.Ovako mi se vise isplati preko limunda i to sa sve postarinom.

Na e-bay :lol: Koliko znam postoji jos i crni, medjtim crni se vise i ne nalazi tako lako, a ovaj je bio na aukciji pa je ugrabljen za manje para nego sto obicno kosta. Inace kad smo kod boje, prvi koji je uvezen u SAD je bio bas takav crven a koliko sam uspeo da izbunarim to je ujedno i jedini u toj crvenoj boji, a jedan od vlasnika je kasnije obojio felne u crno. Inace sad sam primetio auto ima jednu gresku, naime na originalnom autu nema suvozacevog retrovizora dok ga na modelu ima. . . A evo i par slika originalnog auta. . .

371305d1303486332-amg-6-0-hammer-19860001.jpg

371306d1303486332-amg-6-0-mercedes_300e_amg_hammer1.jpg

371307d1303486363-amg-6-0-mercedes_300e_amg_hammer2.jpg

Pozdrav svima!Zovem se Milos.Sakupljam iskljucivo 1/43 modele i za sad imam 20-ak autica.Kad sam saznao za ovaj forum potpuno sam se raspametio.Kolekcije su vam stvarno odlicne,svaka cast!Vec duze vreme vas pratim i vise puta sam oklevao da se prijavim,jer,moze se reci da sakupljam vise onako rekreativno(novcanik mi bas i nije u kondiciji:mrgreen:),ali na kraju nisam mogao da odolim.Svakako najvece odusevljenje je bilo kad sam prvi put saznao za ovaj forum.Naravno,odmah sam razglasio svima,posebno matorcima.Sad me,jel te,shvataju ozbiljnije,a polako uvlacim i caleta(sponzor svakako dobro doce:)).Salim se,do sad sam zaista sve autice kupovao od svojih para.Zato ih i imam tako puno.I tako vas ja ugnjavih,izvinite,i svaka cast svima jos jednom.

Dobrodošao, Miloše, samo polako i strpljivo...Pa da jednog dana i ti budeš sponzor svom klincu, kom ćeš u amanet ostaviti već bogatu kolekciju...

I tako,uzmem ja sinoc fotoaparat i krenem da skljocam i skljocam do kasno.A kad htedoh da postavim slike-file is to large to be upload:dash:.Tako da sam krenuo od pocetka,pa cu ubacivati po koju sliku.Da probam prvo sa domacim.

Uploaded with ImageShack.us

- - - - - - - - - -

[URL=http://imageshack.us/photo/m

Nego,niko ne pominje taksije.Ja sam uzeo 1. tek reda radi,zatim 2.a sad cekam pezo 203,citroen i simcu.To je otprilike ono sto me zanima iz ove prve ture.
Ovi nasi taksiji izgledaju mnogo bednije u odnosu na one koje sam gledao po netu.

Poslednja izmena:

Back