AUTOMOBILI U RAZMERI

68Charger440:
By the way, do sada je bio regularni Shelby u 1:18 velicni u prodaji, ali ne i onaj iz Gone in 60 sec

eleanor.jpg

Ovakav jedan stoji dve ulice od mene, a imam ga u R 1:64

jedini mustang koji imam od vecih modela je 64 298 cabrio...od shelbya nemam nista ni u jednoj razmeri ( osim cobre ). odmah da si rekao gde si ga uzeo da odletim i da ga kupim...

p.s. ( znam gde ima 05 Mustang 1:24, treba da odem da ga uzmem sutra, jedini problem je sto je crne boje a vec imam 99 Cobru crnu )

HEMI 426:
jedini mustang koji imam od vecih modela je 64 298 cabrio...od shelbya nemam nista ni u jednoj razmeri ( osim cobre ). odmah da si rekao gde si ga uzeo da odletim i da ga kupim...

p.s. ( znam gde ima 05 Mustang 1:24, treba da odem da ga uzmem sutra, jedini problem je sto je crne boje a vec imam 99 Cobru crnu )

Razocaracu te, daleko je, doneo mi ortak iz Londona.
Trazio sam obavezno i 1976 aston martin v8 vantage, al nije bilo.
'De je taj mustang 05?!
Ja imam neki koncept mustang iz 2004 u 1:24, al mi se ne svidja nesto.

u ns ( :lol: )
ali ako imas neku radnju u bg u kojoj ima dosta Maisto modela, mozda ga nadjes
jako dobro uradjen 05 GT Coupe 1:24 ali samo crne boje ( imam EL Camino SS crne boje i Mustang Cobru crne boje, ne treba mi jos jedan crni auto pa tako cekam da se pojavi u nekoj drugoj boji )

HEMI 426:

Ja sam jedno vreme samo Mustange skupljao i imam ih gomilu.

Sada sam presao na Ford F-Series i fali mi jos samo 1965 model i imam ih sve.

ma nema veze, svidja mi se, amerikanac je ( obavezan uslov je ispunjen ), popularan je i dobar ( + model je sasvim cool uradjen, otvara se i prtljaznik a tockovi su hromirani i sve je na mestu ), bas sam obradovao kad sam ga video. dobice mesto pored Vipera... :wink:

Back