AUTOMOBILI U RAZMERI

Ja moje modele drzim na jednom velikom stolu u podrumu dok ne kupim namestaj za njih sto bi se trebalo desiti tokom leta jer je podrum skoro renoviran. Danas stize klima i onda jos imamo samo tepih staviti. I onda kupujem namestaj za svoje modele.

Juce sam uzeo '60 1:18 T-Bird.

Leicaniac:
Ljudi pliiiiz, gde kod nas da nabavim Fiat Punto mk2 u bilo kojoj manjoj razmeri. Ocajan.

Cararama pravi Punta u 1:43 a mislim da Burago pravi bas Punta II. imas ih po svim vecim mega marketima i u boljim radnjama sa igrackama. Vidjao sam Cararama Punto I u vise verzija a za II nisam siguran, ako ti treba imas Fiat Stilo i Alfu 147... Srecno

Danas stigla posiljka iz Minnesote.

Na slici su (od desno prema levo) Chevrolet Camaro, Ford Mustang Mach III concept i GMC Canyon, svi u 1:18 velicini.

img03069jd.jpg

Voleo bi jedino da je coupe.

Mustang $5, Camaro i Canyon po $10. Shipping $22 za sva 3 zajedno.

Konacno sam nasao odlicnu osobu za kupovanje ovih vozila. Dosta jeftin, pouzdan (nikad ni najmanjih problema, a kupio sam sigurno 15-ak auta od njega) i zivi blizu mene tako da mi za par dana stigne posiljka.

Zavisi sta mislis pod "novo".

Ako mislis dali su napravljeni 2006 godine, onda neki jesu neki nisu.
Ako mislis dali su pre korisceni, onda nisu jer svi dolaze upakovani u originalnoj kutiji i kondiciji

U svojoj kolekciji imam vozila koji su napravljeni jos pocetkom 1990ih (kao na primer 1:18 1978 Dodge Warlock pickup), ali je sve vreme bio u kutiji tako da nije ni malo ostecen. Tako da i jeste novi i nije novi.

Velik broj njih, da. Ali takodje vecina njih je ili nova ili napravljena u periodu od pre nekoliko godina, nista previse staro.

Negledam uopste kad je pravljen. Ako je bio u kutiji sve vreme, ako nije ostecen i ako mi cena odgovara - kupujem ga.

znam da ga imas, video sam sliku
na ovog sam slucajno naleteo i super je, velicine onih mercedesa koje sam ti poslao
ali je uradjen perfektno, enterijer, cak se i "bed" spusta, super je!
ima u tri boje a ja sam se dvoumio izmedju belog i crenog jer su to period boje

mislim da je vreme da krenes da skupljas muscle i samo muscle
zamisli kolekciju ( kao ona sa slika koje si postavljao ) sa svim muscle modelima do 71 god!!!

recimo, kreni po modelima
GTO - pa svi modeli sve verzije
RR - svi modeli sve verzije
.........

e ta kolekcija bi bila zlata vredna!!!
ja bi to pravio samo ne mogu da kupim ovde te modele a da ih narucujem je jako skupo
za sad ( od vecih jer malih imam mnogo ) imam 64 Mustang, 99 Cobra, Shelby 427 Cobra, Riviera GS 65, Camaro SS 68, El Camino SS 65, Viper RT 10

Citas mi misli.
Prvo mi je cilj bio da skupim vecinu vozila koja mi se svidjaju. Znaci nisam gledao godiste, marku i slicno. I onda kad sam vecinom skupio to, krenuo sam da skupljam po kategorijama.
Prvi na redu su bili Fordovi pickupi. Kao sto rekoh, imam ih vecinu. Imam 3 Dodge pickupa (od mogucih 4 koji postoje) i 1 Chevrolet pickup (neznam koliko postoji, nisam proveravao).

Kada skupim pickupe onda krecem da zavrsim kolekciju Mustanga. Imam ih vecinu po generacijama, ali fale mi oni najskuplji kao sto su Fox Coupe i Fox Cobra koji nisu uspod $100. Oni ce najverovatnije morati da sacekaju. Od klasicnih Mustanga nemam nijedan Coupe, samo Fastback i Convertible.

Ali o Mustangu otom-potom. Sada su mi pickupi glavni. I kupim jos neki model ukoliko ih nadjem jefitino (kao sto je bio slucaj sa Camarom i '49 Mercury).

Back