AUTOMOBILI U RAZMERI

Proveri farove na Moskvicu,desi se da su pogresno namontirani

Dobri su farovi, nego je desni brisač otpao i skakuće po kutiji, a ja neću da ga otpakujem dok ne napravim neke nove police, jer na postojećim postaje pretjesno... Nažalost, bio sam suviše knap sa vremenom da se malo više posvetim potrazi za još nekim modelčićima, ali dobro, šta da se radi... Za dva-tri dana stižu i jedan Francuz i jedan Italijan iz Njemačke.

Evo kao i što je obećano dva poslednja kupljena modela u 2012. godini.

dsc03068xm.jpg

dsc03070nf.jpg

dsc03079io.jpg

dsc03078t.jpg

U pitanju je Welly 1:43, kupljen u DIS-u iz Speed Street kolekcije, a koštao je oko 250 dinara. Ima lepih modela ali mene zanimaju samo stariji ili recimo proizvedeni do 1980. Odličan za ove pare ali su malo omašili razmeru tj veći je nego što treba.

U pitanju je Welly 1:43, kupljen u DIS-u iz Speed Street kolekcije, a koštao je oko 250 dinara. Ima lepih modela ali mene zanimaju samo stariji ili recimo proizvedeni do 1980. Odličan za ove pare ali su malo omašili razmeru tj veći je nego što treba.

Aaaa, znam, čim si spomenuo promašenu razmjeru, znam o kom modelu se radi, realno je bliži 1:32 nego 1:43, ali ako se izuzme to, dobar je. Takođe, većinu moje kolekcije čine stariji modeli.

Pozdrav svima iz B. Luke, na redu je 6. primjerak kolekcije, a to je cuveni Mercedes 190 SL iz 1955 god. proizvodjac Norev, 1-18, cijena oko 34 EUR+troskovi isporuke. Preporucujem ovaj model zato sto je stvarno odlicno odradjen, a cijena sasvim prihvatljiva.

Pozdrav svima iz B. Luke, na redu je 6. primjerak kolekcije, a to je cuveni Mercedes 190 SL iz 1955 god. proizvodjac Norev, 1-18, cijena oko 34 EUR+troskovi isporuke. Preporucujem ovaj model zato sto je stvarno odlicno odradjen, a cijena sasvim prihvatljiva.

Komšija, nisam ljubitelj Mercedesa, ali... vaaaaauuuu... Svaka čast. Znam, naći će se poneki namćor da traži zamjerke, tipa ne pomjera se kazaljka na kilometar satu i sl. ali ovo je super

Slaba vajda prijatelju od banjaluckih prodavnica automobilcica, osim buraga skoro pa nista. Kakvo je stanje u Beogradu sto se tice modela 1-18 i da li postoji neki web shop?

Ma znam, šalio sam se. Pravo da ti kažem, ja skupljam 1:43 i manje 24-vorke imam samo dve i to zato što nisam našao konkretne modele manje, ali znam da sam viđao i 1:24 i 1:18 u DexyCo radnjama (znam da sam balavio na Opel Rekord Evropa koji je koštao 50-ak evra), uglavnom Rewell, i još po nekim manjim radnjama

Back