acajagodinac85
Primećen član
- Poruka
- 928
Mali ulov
![]()
Braticu,sta je ovo.Podseca me na vartburga iz pedeset i neke,ali nisam siguran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali ulov
![]()
I zadnja svetla nisu bas Ok
Braticu,sta je ovo.Podseca me na vartburga iz pedeset i neke,ali nisam siguran.
Kod mene je danas sasvim slucajno uleteo jedan iz Studgarta. . . Zasto, pojma nemam. . . Ja ga video na aukciji i tako iz zaj. . . ukucam cenu i na kraju pobedim. . . Skroz neplanirano. . . Inace ovo mi je drugi Top Gear
![]()
Kod mene je danas sasvim slucajno uleteo jedan iz Studgarta. . . Zasto, pojma nemam. . . Ja ga video na aukciji i tako iz zaj. . . ukucam cenu i na kraju pobedim. . . Skroz neplanirano. . . Inace ovo mi je drugi Top Gear
![]()
Volim ferrarije,,,način na koji ih prave,,,slab sam u kolekcionarstvu ali sa ovog foruma može se prikupiti dosta informacija,,,ali eto reci neki model,,ferrarija,,,,možda ga imam,,,ustvari ja sam mislio da je burago ,,,dobar proizvodjač maketa,,,ali vidim da ima mnogo boljih,,,
Ferrari California 1/43 burago
Uploaded with ImageShack.us
Jos jedan AMG kod mene. . . Zapravo ovo je jedan od retkih AMG-ova koje sam bas i hteo da imam. Zelja mi je bila da je crni medjutim kako on ne moze da se nadje za neke normalne novce onda sam odlucio da uzmem ovog jer i njemu preti istrebljenje. . . Ako mi se ikad ukaze prilika da ugrabim crni to cu uraditi, a do tad nek bude ovaj. . .
![]()
Dobar AMG ,ja vijam onog najobicnijeg od Minichampsa