AUTOMOBILI U RAZMERI

Mali ulov

trabant_p50_limousine_01.jpg

Braticu,sta je ovo.Podseca me na vartburga iz pedeset i neke,ali nisam siguran.

Pa kad su kolekcionari spremni da kesiraju grdne novce za pojedine modele onda i proizvodjaci hoce da uzmu deo kolaca. . . AA je najavio da ce njegove cene ici samo gore i ove nove modele kad sam video i kad sma video cene ono. . . Oni nisu normalni. . . Sada treba da dam preko 150$ za jednu obicnu 1:18. . . Pa u tom slucaju cu radije da ustekam jos malo i uzmem CMC za 300 i da balavim nad modelom 24 sata dnevno. . . Sa druge strane ni kolekcionari nisu bas najprisebniji. Pre par nedelja sam video mercedes E500 W124 na e-bay u 1:43 i auto ode za preko 120$! 120$ za MC u 1:43!!! Pulman 1:18 je u maju otisao za neverovatnih 511, a E28 M5 1:18 ispod 250$ ni u snovima. . . Pa ko je tu lud?!
Sto se mene tice realne cene za 1:43 su AA, MC i Kyosho 20-30$ (mada ovih 30 je za ekstremne slucajeve kada je model bas, bas boli glava ili ako ga bas uzasno zelim) i to je to, IXO <20-25$, a Altaya <15$. . . A za 1:18 AA <100 u nekim slucajevima do 130$, Kyosho i MC <100$, Revell, UT i OTTO <50. . .

Volim ferrarije,,,način na koji ih prave,,,slab sam u kolekcionarstvu ali sa ovog foruma može se prikupiti dosta informacija,,,ali eto reci neki model,,ferrarija,,,,možda ga imam,,,ustvari ja sam mislio da je burago ,,,dobar proizvodjač maketa,,,ali vidim da ima mnogo boljih,,,
Ferrari California 1/43 burago

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Jos jedan AMG kod mene. . . Zapravo ovo je jedan od retkih AMG-ova koje sam bas i hteo da imam. Zelja mi je bila da je crni medjutim kako on ne moze da se nadje za neke normalne novce onda sam odlucio da uzmem ovog jer i njemu preti istrebljenje. . . Ako mi se ikad ukaze prilika da ugrabim crni to cu uraditi, a do tad nek bude ovaj. . .

66962385.jpg

Volim ferrarije,,,način na koji ih prave,,,slab sam u kolekcionarstvu ali sa ovog foruma može se prikupiti dosta informacija,,,ali eto reci neki model,,ferrarija,,,,možda ga imam,,,ustvari ja sam mislio da je burago ,,,dobar proizvodjač maketa,,,ali vidim da ima mnogo boljih,,,
Ferrari California 1/43 burago

Uploaded with ImageShack.us

Boljih ima ,nego nije los taj Ferrari California .
Jel to onaj u kit-u ?

Jos jedan AMG kod mene. . . Zapravo ovo je jedan od retkih AMG-ova koje sam bas i hteo da imam. Zelja mi je bila da je crni medjutim kako on ne moze da se nadje za neke normalne novce onda sam odlucio da uzmem ovog jer i njemu preti istrebljenje. . . Ako mi se ikad ukaze prilika da ugrabim crni to cu uraditi, a do tad nek bude ovaj. . .

66962385.jpg

Dobar AMG ,ja vijam onog najobicnijeg od Minichampsa

Pozdrav svima, redovno čitam ovu temu i pravo je uživanje videti ovoliko modela i kolekcionara na jednom mestu. Moja kolekcija je skromna (oko 35 modela) ali obećavam da ću podeliti slike sa vama. Ono što me zanima su okupljanja, jer sam pročitao da ima okupljanja na ofk stadionu i na još jednom mestu neka kuglana je u pitanju!? Ima li kakva stranica ka tome, grupa fb ili neka informacija gde se to tačno nalazi, kad se održava, šta se tačno dešava kupoprodaja/zamena itd? Iz NS-a sam, a BG slabo poznajem. Hvala :)

Back