AUTOMOBILI U RAZMERI

Imao sam i ja u planu neku maketu zeleznica,4 lokomotive i jedno 20-ak vagona ,gomilu sina , kucica i ostalih dodataka ali sam odustao skup je to hobi bar onako kako sam ja planirao.Hteo sam ici u V epohu
U Holandiji ima jedna ogromna prodavnica maketa.. Sve vrste maketa auta i svega. Moj cale je bio tamo kaze da je preskupo za te zeleznice,vagone, i sve to sto vi pricate.. :)

Nemam policu. Kazem ti da sam tek pred N. God odlucio da se malo ozbiljnije pozabavim skupljanjem autica. I tek kad sam dospeo ovde naucio sam dosta toga, koji proizvodjaci, itd... Za policu je lako, cale mi je stolar. :-) Prvo da sredim sobu u potkrovlju, osmislim raspored, i naravno povecavam broj modela. Sto se tice zeleznice, najradije bih da kupim dobru polovnu iz inostranstva, jedno 1m puta 1,5m, sa sve vozicima i ostalim sta ide. Videcu, znam da je skupo, ali to mi je zelja od 9god kad sam u Nemackoj video prvi put. Pa vidi, ako je Minichamps i ostali vrhunski u 1:43 od 25-35eu, a u 1:18 do 70eu po auticu...onda i nije. A koliko ima autica...

Nemam policu. Kazem ti da sam tek pred N. God odlucio da se malo ozbiljnije pozabavim skupljanjem autica. I tek kad sam dospeo ovde naucio sam dosta toga, koji proizvodjaci, itd... Za policu je lako, cale mi je stolar. :-) Prvo da sredim sobu u potkrovlju, osmislim raspored, i naravno povecavam broj modela. Sto se tice zeleznice, najradije bih da kupim dobru polovnu iz inostranstva, jedno 1m puta 1,5m, sa sve vozicima i ostalim sta ide. Videcu, znam da je skupo, ali to mi je zelja od 9god kad sam u Nemackoj video prvi put. Pa vidi, ako je Minichamps i ostali vrhunski u 1:43 od 25-35eu, a u 1:18 do 70eu po auticu...onda i nije. A koliko ima autica...
Gde koliko ima autica?

Da,ali ta lokomotiva ide sama, ima svetlo, zvuk... A i nisu bas sve toliko. Ja konkretno zelim 4 epohu, to su vozovi koji se jos kotrljaju nasim prugama. Kad sve dodas i oduzmes, kladim se da je vrednost tvojih autica bar 2000eu,ako ne i vise. A za te pare moze se imati, znas i sam kakav ugodjaj. Ma , polako, vazno mi je da znam da ima i ovde zaljubljenika. 2,3,4 god po malo da odvajas, pa neka je i 5, i eto ti. :-)

Back