Hvala
To i ja kazem, posteno su mu legle 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
40-tak, skupljam samo 1:43. Mislim, ne kazem da ne bih kupio neki u 1:18 kada bih se nasao negde na zapadu u nekoj ekstra radnji,i da mi se bas-bas svidi. :-) Ali su mi ti u 43-ci nekako najinteresantniji. I to je zapravo prava kolekcionarska razmera. Neka me ispravi neko ako gresim? Ah,da imam i tu jednu 72-ku koju sam dobio od bivse, i jednog malog majorette dodga kabrio u valjda 1:56, porsche 928 od matchbox ne pise razmera ali tu je negde kao i ovaj. I plus jedan beli totalno sportski sa kojim sam se jos i igrao. Nema nista osim made in HONG KONG. Ko zna, mozda taj vredi zlata? :-) Aa, cekaj, imam i mecku e-320 nemacke polizei od welly. Ona mi stoji na stocicu kao ukras, inace je razmere odprilike 1:43, i na povlacenje je. Kupljena pre tri god na Prateru za 5eu. Imam jos i motorce Triumph t-120 bonneville iz 1967. Uz napomenu da su svi modeli apsolutno novi i u kutijama.
U 1/43 imas najvise zastuplenih modela,velicina je zgodna za smestaj a nivo detalja je zadovoljavajuc.
Ja imam oko 350-400 modela u razmeri 1/43,220 kom u 1/72 i 10-ak 1/18
Ok ostavicu ti br u PP. A zanimaju me skode te u 1:72 , ali samo da nisu : Skoda Octavia obicna , Skoda felicia cabrio, Skoda fabia taxi, Skoda roomster,Skoda Superb. A da i kolike su cene?Hocu, cim kupim novi komp, ili top. :-) Glupo mi da druge smaram da se bakcu s tim. Sad idem s mobija, mislim da moze i s njega,ali ja sam ti za tehniku duduk. :-| :-) A i sacekaj da dodjem do nekih vrednijih primeraka. :-) Uskoro krecem sa planovima i gradnjom makete zeleznice,pa ce te videti i to. Zato me informisite o vozilima u HO,ili ti 1:87 razmeri, trebace mi. Ti mi Shomy mozes ostaviti br mobija,pa ti mogu i mms-om poslati. Gogi u petak idem u LO, pa cu poneti fiatice,a i kupiti nesto. Tako da cu te zvati s lica mesta,ako te sta bude zanimalo. Shomy tebi isto ako sta treba,reci.
Pa dobro ja sam cuvao papirne i sada sam sve pobacao.Nabavio sam pre par godina od Acejagodinca.
Kutije plasticne od 43-ki cuvam papirne bacimmjedino mi fali kutijica za male modele u razmeri 1/72
Moji su za sad svi u kutijama i blisterima, nista ne bacam. :-) Planiram sobu u potkrovlju da sredim samo za zeleznicu, autice, i sportske rekvizite. :-)