AUTOMOBILI U RAZMERI

Goranp gde si ti nabavio seata 800?? I cuva li ko kutije od modela?
Ja cuvam sve kutije. . . Sa jedne strane znam da cu se u buducnosti seliti iz stana u kojem sam sad pa zarad bezbednog transporta, a sa druge strane zasto da im smanjujem vrednost ako ne moram. Sve kutije drzim u ostavi (nije da bas imam mesta ali se trudim) pa ako nekad pozelim da se resim nekog, auto ce idalje moci da se proda ko nov i da se uzmu lepe parice za njega. . .

Imacu te u vidu, vazno je da imas, prvo vozici i ostalo,a onda cu dodavati autice,kamione,...zavisi kakva maketa bude. :-) Shomy, nisi naveo oktaviju taxi, a mislim da ima u Rodi, pre neki dan sam video? Kad odem u Loznicu popisacu sve sta ima, a mislim da sam pored skodica jos video nekih autica u 72. Jesi li video u Interexu ima BMW motocikl, onako neki kros model, u 1:43 od Cararame? Kao i formula 1 u 1:50?

Danas sam ceo grad obisao da vidim sta ima od maketa auti i tako nista nigde sve nesto bezveze, A skoda u rodi nema uopste i juce sam ja video i sada se kajem sto nisam uzeo...

pozdrav decaci......
Bas ste se raspisali :]
Kod mene nista novoga, ali se nadam da ce uskoro biti.......:klap:
Pregovaram jos za ovaj AUTOart Diablo VT prve serije.
model31015.jpg

Sa zeleznicom je mnogo teze, nista nema u radnjama,samo limundo. A posto je to ipak hobi koji trazi jos neka znanja,onda nije zgodno ako nemas ko da te uputi. Srecom uspeo sam da pohvatam neke veze, tako da uskoro krecem i u te vode. :-) Nego, znam da su kamioni, busevi, gradj.masine...lepo odradjeni u 1:87,ali kakvi su autici, imaju li gume na tockovima i ostalo kao npr.u 1:72? SHOMY ti bas zapeo za te skodice,a? Videcu sa nekim Cesima koji bi trebalo da mi donesu stare skode u 1:43,da uzmu i tih malih.

Sa zeleznicom je mnogo teze, nista nema u radnjama,samo limundo. A posto je to ipak hobi koji trazi jos neka znanja,onda nije zgodno ako nemas ko da te uputi. Srecom uspeo sam da pohvatam neke veze, tako da uskoro krecem i u te vode. :-) Nego, znam da su kamioni, busevi, gradj.masine...lepo odradjeni u 1:87,ali kakvi su autici, imaju li gume na tockovima i ostalo kao npr.u 1:72? SHOMY ti bas zapeo za te skodice,a? Videcu sa nekim Cesima koji bi trebalo da mi donesu stare skode u 1:43,da uzmu i tih malih.

Aj vidi. I samo reci cenu.

Back