Goshmar
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
Boga mi...dosta dobro odradjena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni teoretskiI naravno samo teoretski imas sansu da naletis na njihove modele kod nas? U svakom slucaju hvala,bar da znam. Sto se tice diorama,to imam i ja u planu,u Becu sam video u tim spec.radnjama delove ulica, i svega toga,ali je to papreno. Mislim da kada se nakanim, i kada budem imao vremena krenuti polako,ali sa sper plocom i nekim cvrscim materijalima. Ipak kad se radi da to bude nesto. Pumpe, brda, tuneli,naselje... Pa ulicno osvetljenje...ihaa koliko tu ima posla... I jos nesto,ima li autobusa da se kupi u 1:43

Ne bih to nazvao bacanje para, ako neko sakuplja setre sto da ne, sad sto ima malo jacu cenu. . . Ako cemo iskreno auti su i najjeftiniji za sakupljanje, dok kamioni i gradjevinske masine znaju da kostaju onako, bas dobro. . . Svojevremeno sam nalazio neke dizalice koje su kostale i po par hiljada evra. . .Ima,ali kod nas slabo koliko znam,samo preko...i to dosta skupi...ovako nesto kosta oko 60eur,RIETZE proizvodjac...![]()
Ako bas ne znas sta ces sa parama,imas i ovako nesto...
www.ebay.de/itm/1-43-SPAIN-BUS-SETR...60931?pt=Diecast_Vehicles&hash=item3f13e5b563
Meni se te Setre bas svidjaju,al kad bi mi plata bila 1000eur mesecno,ne bi se razmisljao da li da ih kupim,a to ce da bude nikad. 
Sa prosecnom platom u Srbiji od 200,mozda 300eur..veruj mi da je skupo...Meni se te Setre bas svidjaju,al kad bi mi plata bila 1000eur mesecno,ne bi se razmisljao da li da ih kupim,a to ce da bude nikad.
![]()

Gde si kupio mece?A evo i poredjenja sa New Ray modelom...
Pogledajte prilog 228535Pogledajte prilog 228537Pogledajte prilog 228538Pogledajte prilog 228534
Evo malo BMW-a e23
![]()
![]()
![]()
![]()

Gde si kupio mece?
Mogli su malo vise da se potrude oko tockova i stopaljki za taj novac, bio bi savrsen onda...Bmw je iz Nemacke cena je 25 evra
Ova siva je fenomenalna... 1:43?Preko limunda..