Goshmar
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
Nisi preregistrovao prikolicu...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u 1/43 su naravno ,a sto se tice cena javice mi za svakog cenu i sve
pa ako oce neko mogu da porucim i za njega al naravno svako snosi troskove svojih modela 
![]()
Nisi preregistrovao prikolicu...![]()

@ Gligi
Odlicne su ti te Herpe! Svaka cast za njih sto si ih sredio!
A sto se tice BMW-ova. . . Decica se napalila![]()
Ti si skroz batalio kamione... ako ikad resis da se otarasis nekog primerka, znas gde sam
Nove herpe vise i ne dobijamo, a ove stare me i ne zanimaju toliko jer imam skoro sve sto me zanima. Za koji mesec trebalo bi da se ususka jos jedan Volvo od Motorarta, a ostalo ako sta dodje to ce manje-vise biti ne planirano. . . A sto se tice otarasivanja, taj film se nece gledati u skorijoj buducnosti zasigurno Uskoro kod mene BMW e30 , e32 ,e39 , e65 i e46 Od GAMA-e i Minichamps-a![]()
![]()
![]()
ako neko oce jos da naruci lik ima jos BMW modela ,inace salje iz nemacke![]()
3.0 CSi (1971)
1600-02 bijeli (1966)
2002 zuti (1971)
2002 narandjasti (1971)
3 seriju E46 Cabrio (1999)
3 seriju E46 4 vrata (1998)
5 seriju E39 karavan (1997)
Z1 (1986)
Z3 (1996)
Z3 M Coupe (1998)
Z4 (2002)
Z8 (1999)
X5 (1999)
To su mu preostali modeliu 1/43 su naravno ,a sto se tice cena javice mi za svakog cenu i sve
pa ako oce neko mogu da porucim i za njega al naravno svako snosi troskove svojih modela
![]()

Druze kako da ja dodjem do ovakvog e30, stvarno je super joooooj bmti gde ja zivimJa ne znam sta se svi hvatate na te BMW-e kad nisu nista posebno. . . . .
![]()
![]()

uglavnom od Burago-a je al sam ga uzeo za 500din pa mi je to odg
veceras slike 
samo da odgledam nesto Kinez -.-Uuu...crven,na rados'.Jel kineski ili italijanski?Meni deluje da je kinez ako se ne varam..

Ajte ljudi kacite slike,da ja ne udaram reprizu sa mojim...![]()

U pitanju je 1:18 (kao u postalom i svi ostali BMW-ovi u mojoj kolekciji) i radio ga je AutoArt. Model je fenomenalno odradjen. Farovi su mu kao na pravom BMW-u, unutrasnjost koliko se dala videti kroz prozore je isto jako dobro odradjena. . . Inace, nisam ga jos skidao sa postolja i osim toga sto je vadjen iz kutije vise nista nije diran. Malo me je frka da ga en ostetim pa ga zato drzim tako kao malo vode na dlanu![]()

Ne , od jednog mog prijatelja iz Dizeldorfa![]()
Ljudi kazu da je cutanje znak odobravanja pa evo nesto slika od mene
![]()
![]()