AUTOMOBILI U RAZMERI

Pošto se svašta ispisalo od kada sam ja ostavio poruke, moram da ih ponovim i sam sebe citiram:

Dobar dan!
Nekad sam i ja skupljao modele, ali kako naslednici imaju neka druga interesovanja - kolekcija se polako topila.
Najinteresantniji su nekoliko modela Ferarija u 1:18, pa ako je neko zainteresovan - neka se javi.

... Imam i par kamiona u 1:43.
Napominjem da su svi modeli u originalnom pakovanju, besprekorno očuvani.

Na prodaju
Citroen DS Ajkula 1:43 Norev
SDC10956.jpg
SDC10959.jpg
SDC10965.jpg

Iskreno nisam imao pojma da u Srbiji ima toliko kolekcionara,ili uopste zaljubljenika u ovo. Mislio sam da se samo retki zanimaju za ovo,dok nisam slucajno gledajuci makete na netu,upao na forum. Ko zna, jedna u Knezu,pa mozda bi to probudilo zanimanje kod mladje populacije. Ipak jedna radnja za celu Srbiju nije mnogo,a dolazili bi sigurno onda i susedi. E, ja cu tu mecu 123 poruciti iz Nemacke, moram ga imati. Gledao sam ga danas uzivo kako ga neki deka sa lulom vozi. Ehtra ocuvan, strast Bozija...

Bilo je vec ranije diskusije na tu temu da clanovi foruma krenu u neki biznis ali kao sto goran rece, previse modela moras da kupis u startu i onda kome prodati. A koliko znam ne biras ti sam sve modele vec su neki i od njih koje moras da uzmes.
Inace ja sam nesto slicno krenuo ovde kod mene. Neke modele kupim sebe radi, a neke za koje pretostavljam da ce jednog dana biti cenjeni pa cu da cekicam narednih 3-4 godine i videcemo sta ce se desiti. Mozda na nekim zaradim, a na nekim izgubim. . . Bez rizika nema dobitka :)

Back