AUTOMOBILI U RAZMERI

Ala ste se razgalamili!!!! Vidim dosta nas ima koji volimo Bemweeee :klap:
Evo nekoliko mojih ......

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Ohoho... :D

Al su di dobre bembike, svaka čast!!!!
Veliki pozdrav od mene početnika u ovom sportu!!!

Hvala. :mrgreen:

Nije ti ovo sport, nema tu takmicarske discipline, a ni duha .... Sve je to ljubav! (Ustvari: Ima, ali samo kod bolesnika koji jure normu, broja, kolicine, ili lece komplekse .....).

Pocetak nemoj da te brine! Ja sam u ovome vec tri god. i osecam se kao pocetnik, a i nemam para da se izivljavam, a nije da ne bih :whistling:

Pozdrav svim novim clanovima, a i starim njuskama!

Hajde, sapni ime i adresu te knjizare sa 200 cararama, solida,... :-) I tacno tako sto se tice skupljanja, najsladje je polako,i kad naletis na nesto sto ti se bas svidja. Jer ima dosta modela sto mi se ne svidjaju i ne trebaju dzabe da mi das. A sto se tice te internet kupovine,pa ne znam, mislim da je to kao da imas brdo para pa sad resis da pokupujes sve odjednom... Nema tu drazi,kao kad njuskas, pa ti neko kaze,pa onda sreci nikad kraja...

Hajde, sapni ime i adresu te knjizare sa 200 cararama, solida,... :-) I tacno tako sto se tice skupljanja, najsladje je polako,i kad naletis na nesto sto ti se bas svidja. Jer ima dosta modela sto mi se ne svidjaju i ne trebaju dzabe da mi das. A sto se tice te internet kupovine,pa ne znam, mislim da je to kao da imas brdo para pa sad resis da pokupujes sve odjednom... Nema tu drazi,kao kad njuskas, pa ti neko kaze,pa onda sreci nikad kraja...

E ne znam adresa koja je ,al znam da se nalazi u onom prolazu kad ides iz kneza ka zelenjaku ,ne znam kojoj to ulici pripada , uglavnom moze i clanska karta kao da se dobije pa posle svake kupovine sve veci popust kao :) a to mi je realno do jaja :D :D najsladje jeste polako i da uvek uzmes ono sto ti se svidja ,koja je poenta imati 1000000 automobila a svidja ti se samo 100 fazon npr :) ja jurim BMW kolekciju i pored nje jos neke modele koji mi se svidjaju ,naravno da je najveci uzitak kad trazis pa nadjes :D i uzmes konacno :D tako sam skoro trazio MIG-29 maketu u 1:72 bas dugo sam trazio i nasao i kupio :) e evo nasao sam adresu Sremska 2,knjizara Vulkan :)

P.s. evo i sajt http://magazayu.com/?front_page=shop_brow&start_page=shop_brow&p=&id=140&par=137&m_publish=yes

da li neko zna gde ima ovo jos da se nabavi
policija24.jpg
ovi modeli su u 1/24 ali jako bih voleo da imam sve modele nase policije :)

Poslednja izmena:
Ako te cuje Daca odmah ce dobijes posao u policiji,ha-ha... Salim se,i ja sam prekljuce kupio peugeota 206 u 43-ci. Ja najvise volim auta izmedju '65 i '85, a najvise fordove, mecku mimiku,turcina, i ostale sa oznakom sl. Alfe takodje,ali prvo sto bih sada uzeo je skoda 1000mb, onako svetlo plava,auto mog detinjstva.

Ako te cuje Daca odmah ce dobijes posao u policiji,ha-ha... Salim se,i ja sam prekljuce kupio peugeota 206 u 43-ci. Ja najvise volim auta izmedju '65 i '85, a najvise fordove, mecku mimiku,turcina, i ostale sa oznakom sl. Alfe takodje,ali prvo sto bih sada uzeo je skoda 1000mb, onako svetlo plava,auto mog detinjstva.

Back