AUTOMOBILI U RAZMERI

E ljudi kako sam se navukao na ove autice,pa to je cudo. Da nije njih kompjuter jos ne bih pipnuo. Nisam imao pojma da postoji toliko kolekcionara, zaista sam iznenadjen i odusevljen. A koliko vidim tu su sve tipovi u kasnim tridesetim, sto znaci da znaju sta je lepo. A ne ovi danasnji... Ma sve znate. Inace ja sam pre dve ipo god. u Negotinu spazio ficiku,odmah mi se dopao i udjem da kupim. Kad ono tamo jos more Cararaminih modela, i to onih u kockasto crno-crvenoj kutiji. Odmah padne Morgan, stara buba, pa vw mini bus, i jedan pandurski burago. Eh, da sam znao da cu se kasnije ovoliko zaljubiti u ovo, opustosio bih onu knjizaru-prodavnicu.

Poslednja izmena:
Zato ces do 38-me izgustirati, i ustupiti mi svoju kolekciju. :-)) ;-) Nego recite mi, koji je najbolji proizvodjac u scali 1:43, ono, da je najdetaljniji i to? Primetio sam da ni svi cararamini modeli nisu isti, zasto je to? Eto, iznenadio sam se da na twingu budu samo obojena zadnja svetla,a tockovi plasticni umesto gumenih.

Imam za prodaju Lamborghini Murcielago od buraga 1/18

S6301122.jpg

Jedno poredjenje: BMW Z4 - Motor Max, i BMW Z8 - Cararama. Dva vrlo slicna modela auta, odradjena moze se slobodno jednako kvalitetno,u isto tako dobrim pakovanjima. S tim sto moram reci da se na Z4-ci otvaraju vrata. Prvi kupljen u julu,u Vinkovcima, -prodavnica igracaka, za 19,99kn, u tom casu 290 din. A drugi, tj. BMW Z8 juce na Jugopetrolovoj pumpi za 584,90. Pa, sta kazete na to?

Znam za tu apoteku, pre god ipo sam prolazio i video, nisam mogao da verujem da tu ima,i sta ima. Verovatno je vlasnik zaljubljenik. :-) Ali ja bio sa devojkom pa nisam imao vremena da se zadrzavam,a i nisam tad jos bio toliko "lud" za njima. Ali, ko ide u Bec... Uh,to je pamet da stane,koliko radnji samo za autice, pa vozice... Ali tu ti je cena bato od 24-35eu za 43-ku.

Back